Sådan installeres en netværksprinter på en DNS-server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut din printer til din DNS-server. Brug den metode og kabler, der kræves i henhold til dokumentationen til printeren.

2.

Find printeren på din DNS-server computer. Afhængigt af dit operativsystem og printeren kan placeringen variere. Du vil søge efter printerressourcer eller printerafsnittet på dit operativsystems kontrolpanel.

3.

Højreklik på printeren og vælg 'Egenskaber'. Dette skal åbne et andet vindue med de forskellige egenskaber ved den printer, du lige har installeret.

4.

Klik på fanebladet deling i egenskabsvinduet. Dette viser informationen delingen af printeren.

5.

Klik på knappen 'Del denne printer'. Dette vil dele printeren og give andre medlemmer af netværket adgang til printeren. del driverfilerne til printeren, så andre computere på netværket skal kunne installere og bruge printeren hurtigt og nemt.

Når du har oprettet et netværk, der bruger sin egen DNS-server og måske sin egen DHCP-server, deler du allerede en type netværksressource, DNS-opslagstabeller og information. For at gøre dit netværk mere effektivt kan du tage andre ressourcer, som f.eks. Printeren, og dele dem også på tværs af netværket. Dette er en simpel proces, der nemt kan gennemføres, efter at din DNS-server og netværk er oprettet.