Sådan installeres en opgraderingsant antenne på en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb antennen, der vil blive brugt som en opgradering. Antenner kommer i forskellige størrelser, med de større antenner med det længste område. Omnidirektive antenner, som dem, der allerede er installeret fra fabrikken, sender et signal i en radius omkring routeren. Retningsantenner koncentrerer i stedet signalet på et enkelt område. Der er flere forskellige stilarter at vælge imellem, og det korrekte valg afhænger helt af brugernes behov.

2.

Fjern en af ​​antennerne bagfra på routeren . Tag fat i antennen i bunden, hvor den skruer på, og drej den mod uret, indtil den er helt fri for routeren. Sæt den til side, da den ikke længere er nødvendig. Den anden antenne kan efterlades, medmindre begge opgraderes.

3.

Placer opgraderingsantenneens stik på bagsiden af ​​routeren, hvor den gamle antenne blev skruet af. Stram stikket med hånden, indtil det er sikkert. Routeren er nu klar til at udnytte den nye antenne.

Tips og advarsler

  • Dyrere routere kan have en ekstern antenneport indbygget i dem, så de eksisterende antenner behøver ikke fjernes.
  • Sørg altid for en trådløs forbindelse for at forhindre indtrengere i at logge på.
  • Trådløse routere leveres med vedhæftede antenner, der sender netværkssignalet til computere og andre trådløse enheder. De fleste boligruter har et meget begrænset signalområde. Det dækningsområde kan forlænges ved hjælp af en antenne opgradering. Enhederne vil være i stand til at oprette forbindelse fra en længere afstand, og forbindelseshastighederne vundet vil ikke falde så drastisk, som enhederne kommer længere væk.

    Online computerudstyrsforhandlere og netværksforretninger bærer normalt antenneopgraderinger. trådløs router med aftagelige antenner kan opgraderes.