Sådan krympes et Ethernet-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Mål den samlede længde af Ethernet-kablet, du skal bruge mellem alle de enheder, du vil netværk sammen, f.eks. computere, printere og routere. Køb en bulkmængde af Ethernet-kabel, der er mindst 1 fuld fod længere end det beløb, du har brug for, for at kompensere for problemer, mens du kører kablet eller fejl, når du skærer det.

2.

Løsn kablet og læg det fladt ud på en solid arbejdsflade. Mål den første mængde kabel, du skal klippe, og giv dig selv mindst 2 ekstra tommer. Kør kablet gennem skærehullet på krympeværktøjet, og skær kablet.

3.

Placer ca. 1 tommer af enderne af kablet i skæreværktøjet og skub ned lidt for at skære ind i kabelens yderkappe. Træk værktøjet væk fra dig for at fjerne kappen fra kablet. Slå alle de forskellige farvede tråde af kablet ud.

4.

Arranger trådene i rækkefølge fra venstre mod højre som hvidgrøn, grøn, hvid-orange, blå, hvid-blå, orange, hvidbrun og derefter endelig brun, hvis du vil forbinde en enhed til en router eller skifte.

5.

Konfigurer trådene i rækkefølge fra venstre mod højre som hvid-orange, orange, hvidgrøn, blå, hvidblå, grøn, hvidbrun og derefter brun, hvis du har brug for et crossover-kabel, som direkte forbinder to computere.

6.

Juster strenge, så de er lige ved siden af ​​hinanden, og så smider deres ende så af at de er i niveau med hinanden. Placer tråderne i RJ-45-stikket.

7.

Placér RJ-45-stikket i krympehullet på krympeværktøjet. Tryk ned på begge håndtag for at krympe RJ-45-stikket på Ethernet-kablet.

8.

Gentag skære-, ordnings- og krympeprocessen på den anden ende af kablet .

Tips og advarsler

  • Kontrollér, at ingen af ​​strengene er bøjede eller passer ind i stikkene forkert, når du lægger kabelstrenge i RJ-45 jack. Hvis trådene ikke passer korrekt ind i stikket, vil kablet ikke vinde korrekt.
  • Indkøb af færdige Ethernet-ledninger på en hardware- eller kontorforretningsbutik kan være en nem løsning, hvis du kun har et lille antal computere eller printere til netværk sammen. Hvis du har brug for at forbinde mange forskellige enheder, kan det være meget billigere at købe Ethernet-kabel i bulk og derefter skære og krympe den nøjagtige størrelse af de kabler, du har brug for alene. Crimping Ethernet-ledninger er en hurtig proces, selvom det kræver et specialiseret værktøj til at gøre det rigtigt.