Sådan tilsluttes 2 bærbare computere til en printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indstil printeren på en bærbar computer. Du skal forbinde printeren til den bærbare computer og følge alle nødvendige installationstrin for at få printeren til at arbejde på den første bærbare computer, inden du kan fortsætte.

2.

Del printeren på den bærbare computer. Dette gøres ofte ved at højreklikke på printeren, efter at du har installeret det og vælge 'Egenskaber'. Afhængigt af din computer, printer og operativsystem vil placeringen af ​​delingsindstillingen være forskellig. Inden for printerens egenskaber skal der være en afkrydsningsfelt, som giver dig mulighed for at dele printeren.

3.

Slut netværksnavet. Du behøver ikke et komplekst netværks hub; En simpel, billig fireports hub vil fungere.

4.

Tilslut de to bærbare computere til netværksnavet. Sørg for, at du ikke bruger 'uplink' eller 'Internet' -stikket på navet - brug andre to porte på navet. Den anden ende af kablerne skal være tilsluttet bærbare computere.

5.

På den anden bærbare computer skal du tilføje en netværksprinter. Medmindre din bærbare computer allerede er konfigureret til at være på et andet netværk, vil bærbare computere bruge navet til at kommunikere. Når du forsøger at installere en netværksprinter på den anden bærbare computer, scanner den netværket og finder den printer, du delte i trin 2. Du kan så bruge printeren fra enten bærbar computer.

Tips og advarsler

  • Den bærbare computer, der er tilsluttet direkte til printeren, skal tændes for den anden bærbare computer til at bruge printeren, så tilslut printeren til den bærbare computer, der er tændt oftere.
  • Når du har mere end en computer, er det sjovt at dele ting som printere, filer, mapper eller spil. Når du vil dele en vare med mere end en computer, har du brug for et netværk. Faktisk er det eneste formål af et netværk er at dele ressourcer - hvis du ikke deler noget, har dit netværk ikke noget formål. Så selvom du kun vil dele en printer mellem kun to computere, skal du stadig oprette et lille lokalt netværk.