Sådan trådløst forbindes en computer til kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se i manualen, der fulgte med computeren, for at afgøre, om den allerede har et trådløst netværkskort. Læs gennemsnittet om udvidelseskortspor og sørg for, at computeren i øjeblikket har en åben PCI-stikplads, hvis den ikke allerede har et trådløst kort. Køb et PCI trådløst netværkskort, hvis der er en ledig plads til rådighed, eller køb en ekstern USB trådløs adapter, hvis der ikke er en PCI-stikplads tilgængelig (se Resources).

2.

Tilslut den trådløse adapter til en åben USB-port på din computer, hvis du bruger en ekstern adapter.

3.

Luk computeren helt ud, og fjern strømkablet bagfra tilfældet, hvis du bruger et PCI-kort i stedet for en ekstern adapter. Træk alle de andre kabler, der er tilsluttet en af ​​computerens forskellige porte, til stikket. Sæt computeren nede på siden, så venstre sidepanel vender opad.

4.

Fjern sækskruerne i bagsiden af ​​sagen for at låse sidepanelet op. Træk sidepanelet ud af sagen og sæt det til side. Sæt det trådløse kort i et af de åbne PCI-slots nederst til venstre på bundkortet. Sæt sidepanelet på igen, og sæt dækslerne i igen. Sæt netledningen tilbage i computeren og tænd den.

5.

Indsæt installations-cd'en, der fulgte med den trådløse router i din computers cd-drev. Følg vejledningen, der vises på skærmen for at fuldføre softwareinstallationsprocessen.

6.

Tilslut den trådløse routerens strømkabel til en stikkontakt. Kør et Ethernet-kabel fra 'WAN' -porten på routeren til 'Outgoing' -porten på dit kabelmodem.

7.

Klik på 'Start' -knappen på værktøjslinjen på skrivebordet, og klik derefter på på 'Kontrolpanel.' Åbn vinduet med netværks- og delingscenter og klik derefter på linket 'Opret forbindelse til et netværk'.

8.

Rul ned gennem listen over netværksudstyr at computeren har fundet og klik på navnet på din trådløse router. Klik på knappen 'Connect' for at tilslutte computeren trådløst til din internetforbindelse via kabel.

Tips og advarsler

  • Hvis du har mere end en computer i dit hjem, kan du også forbinde de andre til netværket ved at tilføje trådløse netværkskort til dem og forbinde dem til routeren i vinduet med netværk og delingscenter.
  • Altid malet din selv inden du åbner en computer sag ved at røre ved noget objekt, der udelukkende er fremstillet af metal, der er forbundet med gulvet.
  • Din computer behøver ikke at være inden for rækkevidden af ​​et kort Ethernet-kabel for at oprette forbindelse til en kabelforbindelse til internettet i dit hjem eller kontor. Med et trådløst netværkskort og en trådløs router kan du tilslutte enhver computer til en internetforbindelse, selvom den ligger flere værelser væk fra kabelmodemet.