Hvordan fungerer gratis Wi-Fi?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Åbn ukrypterede netværk

Et gratis WiFi-netværk kan fungere på flere måder. En metode er gennem et åbent ukrypteret netværk. Disse netværk findes ofte i store storbyområder, kaffebarer og andre steder, hvor brugerne er afhængige af internettet regelmæssigt. Du skal blot klikke på dit netværksforbindelsesikon, finde det gratis ukrypterede netværk og tillade din computer at oprette forbindelse som du ville på ethvert hjem WiFi-netværk.

Krypterede gratis netværk

Hoteller tilbyder et godt eksempel på gratis krypteret WiFi, disse netværk kræver, at du modtager et kodeord fra hotellet, når du tjekker ind, indtastes denne adgangskode, når du søger efter, finder og i sidste ende klikker på hotellets netværk, hvilket punkt du stadig har forbindelse til trådløst.

City Wide WiFi Networks

Flere byer i Florida har allerede vedtaget denne metode, som er afhængig af WiFi-relætårne ​​fra hele byen. Du skal blot finde en byforbindelse, der ikke er krypteret, og klik på ikonet for at oprette forbindelse.

Nationwide System - En fremtidsmulighed

Flere iværksættere har forsøgt at modtage airwave-spektrumrum i håb om at sende et gratis landsdækkende WiFi-netværk, dette netværk ville tilbyde et sted mellem opkalds- og WiFi-hastigheder gratis med betaltjeneste til rådighed på landsdækkende for tættere på DSL-download og uploadsatser. Dette netværk vil forbinde via en ukrypteret metode, så langt det er blevet fastslået hidtil.

Dine naboer WiFi

Mange gange finder brugerne simpelthen et WiFi-netværk i deres bygning eller fra deres naboer og forbinder via denne metode. Hvis deres netværk er ukrypteret, er det en anden gratis metode til at modtage WiFi