Sådan Find Computer Router Nummer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', og klik derefter på 'Kør'.

2.

Skriv 'cmd' i rullefeltet og klik 'OKAY.' På Vista kan du skrive 'cmd' i søgelinjen og trykke på enter. Dette vil producere et DOS-stil kommandoprompt vindue.

3.

Skriv 'ipconfig / all' i kommandoprompten og tryk enter. En liste over data vedrørende dine internetforbindelser vil blive befolket.

4.

Rul op listen og find 'Standard Gateway.' Nummeret ved siden af ​​standard gateway skal være routerens IP-adresse nummer. Listen indeholder også felter til Subnet Mask, DNS-servere og andre numre, som kan være nødvendige, når du opretter en router for første gang.

Tips og advarsler

  • Din routerens manual skal angive relevant information, f.eks. IP-adresse og standardindloggningsnavne, adgangskoder og routerspecifikationer.192.168.0.1 og 192.168.1.1 er to almindelige IP-adresser til routere.
  • En router er en computernetværksenhed, der tillader, at en indgående internetforbindelse deles og deles med flere lokale computere via et kablet eller trådløst netværk. For at få adgang til en routers sikkerheds- og styringsfunktioner skal man logge på routeren ved at indtaste routerens IP-adresse i adressefeltet i en webbrowser. Adressenummeret skal være angivet i routeren til vejledningen, men det kan også være placeret ved hjælp af en simpel proces på en computer.