Sådan fjerner du VoIP PBX Service

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kend terminologien. De fleste VoIP-udbydere vil sælge dig en VoIP-linje - som de almindeligvis refererer til som en SIP-stamme. Selv om definitionen af ​​en SIP-stamme varierer fra udbyder til udbyder, kan den underliggende tjeneste opdeles i fire separate kategorier eller underkomponenter: et lokalt nummer med mulighed for at modtage indgående opkald (dette kaldes normalt et DID), udgående opkald opsigelse (også kaldet langdistance eller tollopkald), opkaldsnavn display for indgående opkald (også kaldet CNAM) og nødsituation 911 service. I VoIP-verdenen er disse alle separate tjenester og kan købes separat.

2.

Ved, hvad du betaler for. Det er almindeligt for en VoIP-udbyder at sælge svarende til en traditionel POTS-linje (almindelig gammel telefontjeneste) linje. Det betyder, at alle komponenterne i tjenesten er inkluderet i en enkelt månedlig afgift og ikke brudt som linjeposter. Hvis din udbyder følger denne model, skal du vide præcis, hvilke afgifter der er inkluderet i din månedlige regning. Når du trækker prisen for DID, CNAM og 911 komponenter ned, vil din omkostninger for udgående opsigelse sandsynligvis være mere end $.02 pr. Minut, hvilket er højt.

3.

Forstå hvad du har brug for. De fleste IP PBX-administratorer kan realisere omkostningsbesparelser ved at købe VoIP-tjenester individuelt. Dette skyldes, at ikke alle brugere af systemet anvender eller har brug for hver af de fire underkomponenter i lige store mængder. Det er sandsynligt, at dine brugere kan dele en enkelt linje med CNAM og Emergency 911 service. Dette ville give dig mulighed for at reducere omkostningerne ved SIP-trunker med 80\% og købe indgående og udgående opkaldstjenester individuelt til bedre priser.

4. Find grossist-VoIP-udbydere, der sælger ubundtet service . En simpel Google-søgning giver dig mulighed for at finde VoIP-udbydere, der giver dig mulighed for kun at købe de beløb, du har brug for i hver kategori. Som følge heraf kan du spare penge på dine samlede månedlige udgifter. Du kan f.eks. Købe DID'er fra onlineudbydere som DIDx.net. Tilsvarende kan udgående opkaldsterminering, CNAM, afgiftsfri oprindelse og international opsigelse købes separat fra andre grossist-VoIP-udbydere som EZ Call.

Tips og advarsler

  • Ved at lære, hvad der gør disse engros-VoIP-udbydere forskelligt fra bundne SIP-stamleverandører, kan du reducere dit samlede månedlige forbrug på telefonservice.
  • Hvis du bruger et VoIP-system, der henvender sig til flere brugere, kan du maksimere dine besparelser ved at vælge grossist VoIP-udbydere, som sælger ubundtet service.