Sådan installeres en BNC-stik

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klip enden af ​​kablet omkring en 1/4 tommer tilbage, hvorfra du har brug for BNC-stikket til at ende. En nem måde at gøre dette på er at køre dit kabel fra overvågningskilden til, hvor dit kamera vil være, hvor kablet møder kameraet, hvor du vil lave dit snit.

2.

Stram 3/4 tommer dækslet ud af kablet, og udsæt coaxkablet under. Udsæt 1/2 tommer af den bare koaksiske fletning (den flettede kobberkerne i kablet) ved at fjerne det dielektriske skumpakning rundt om det.

3.

Drej fletningen mod uret indtil det resterende dielektriske skum er snoet tæt ned i en 1/4 tommer pakning nær kabeldækslet, og absolut ingen del af skummet berører den eksponerede fletning.

4.

Hold BNC-stikket i den ene hånd; med den anden indsætter fletningen i midten af ​​stikket. Fortsæt med at skubbe fletningen ind i stikket, indtil det ikke går længere. Gør dette forsigtigt og langsomt; bøj ikke fletningen.

5.

Drej BNC-stikket med uret, skru det på kablet, indtil du ikke kan tænde det igen. Test kablet, før du sætter dit værktøj væk.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at de coax stripper og kabler, du bruger, er lavet af zink til ekstra styrke. Tykkelsen af ​​koaksialkablet kan bryde kuttere og strippere lavet af ringere materialer.
  • Lad ikke noget af det dielektriske skum røre ved eller have mulighed for at røre den indre fletning, når du skruer på stikket. Hvis skummet rører ved kernen, kan det forårsage en kort.
  • Tilslutning af tv'er, sikkerhedskameraer og skærme plejede at være et mareridt, men nu med de nyeste digitale coaxkabelsystemer og de nemme at bruge, drejelige BNC-stik, er det sværeste at finde ud af, hvor du vil sætte dine skærme . Du kan hurtigt installere et BNC-stik med blot et par værktøjer. Ved at installere dine egne BNC-stik kan du ikke kun bestemme, hvor du vil have dit kamera og tv'et placeret, men det vil spare omkostningerne ved at få en professionel installatør til dit hus.