Sådan installeres en netværksprinter i et Vista-operativsystem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut netværksprinteren til dit netværkshub eller router ved hjælp af et Ethernet- eller USB-kabel. Dette afhænger af printeren og routeren.

2.

Installer printerinstallations-cd'en i din computers optiske drev, og følg instruktionerne på skærmen for at installere drivere og hjælpeprogrammer.

3.

Tilslut printeren ved at klikke på 'Start', 'Kontrolpanel', 'Hardware og lyd' og 'Printere.'

4 .

Klik på 'Tilføj en printer' og vælg 'Tilføj et netværk, trådløs eller Bluetooth-printer.'

5.

Følg tilføj en printerguiden på instruktioner for at afslutte forbindelsen.

6.

Test printertilslutningen ved at udskrive en testside. Klik på 'Start', 'Kontrolpanel', 'Hardware og lyd' og 'Printere.' Højreklik på netværksprinteren og klik på 'Egenskaber'. Klik på 'Udskriv testside' i fanen 'Generelt'.

Tips og advarsler

< / p>
  • Når du bruger en netværksprinter, skal den enhed, som printeren er tilsluttet (router, hub eller computer), og printeren selv være tændt for, at printeren kan vises på netværket og være tilgængelig for printers Ting.
  • Hjemmenetværk har tendens til at omfatte et modem, en router og en computer. Disse gør det muligt for computeren at få adgang til internettet. Mere sofistikerede netværksopsætninger omfatter flere computere og andre enheder, såsom printere. Her er trin til opsætning af en netværksprinter i Windows Vista.