Sådan konfigureres et NIC-kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for computeren, og tag alle ledninger ud af bagsiden af ​​sagen. Træk hele sagen ud af sin nuværende position og sæt den ned på højre side på en flad arbejdsflade.

2.

Følg bagkanten af ​​sagen for at finde ud af om sidepanelet fastholdes af en metallåse eller med to skruer. Fjern skruerne og sæt dem til side eller tag låsen op for at låse op panelet.

3.

Skub ned på panelet og skub det til venstre for at fjerne det fra computer. Find udvidelseskortspalterne i den nederste venstre ende af computerens bundkort. Fjern skruerne, der holder metalfliken over den åbne PCI-stik eller simpelthen pop taben ud, hvis det er et plastikstykke.

4 .

Kontroller de nøgler, der er nede på netværksinterfacekortet, og luk dem op med hakene på PCI-udvidelsessporet. Skub kortet på spalten og sæt skruerne fast igen for at holde det på plads .

5.

Sæt sidepanelet tilbage på sættet, og sæt fast skrueskruerne igen. Sæt kablerne tilbage i sagen og tænd for computeren. Vent til driften system for at afslutte indlæsningen og klik på knappen 'Start' på værktøjslinjen nederst på skrivebordet.

6.

Klik på 'Kontrolpanel' og dobbeltklik på 'Enhedshåndtering . 'Klik på plustegnet ved siden af ​​posten' Netværksadaptere. 'Find navnet på netværkskortet og højreklik på det.

7.

Vælg' Opdater Driver Software 'fra menuen, der vil dukke op. Vent til driveren skal afslutte indlæsning og dobbeltklik derefter på netværkskortets navn. Klik på 'Driver'.

8.

Rul gennem listen over muligheder, indtil du finder 'Aktiver' eller 'Deaktiver'. Klik på 'Aktiver' eller klik blot på 'OK'. Hvis det er Deaktiver, vil du se en indikation af, hvilket kort der allerede er konfigureret.

9.

Tilslut et Ethernet-kabel fra et modem eller en router til porten på netværket interfacekort til at forbinde computeren til internettet eller vedhæfte den til et eksisterende computernetværk.

Tips og advarsler

  • Hvis du klikker på 'Deaktiver' computeren vil ikke kunne oprette forbindelse til internettet eller kommunikere med andre computere på et netværk.
  • Enhver computer, der skal have adgang til websider eller overføre data til andre computere i bygningen, skal have et netværkskort (NIC) installeret og konfigureret. Netværksinterfacekort behøver ikke installerings-cd'er og kan konfigureres nemt ved at downloade den nyeste driver software direkte fra producenten.