Sådan kopieres filer til en intern harddisk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut en USB thumbdrive til dit nuværende computersystem. Inden for et par sekunder af at sætte det i, vises en dialogboks. Hvis der er video- eller mediefiler, bliver du bedt om at afspille dem i dit standard multimedieprogram. Vælg det link, der giver dig mulighed for at se de filer, der er gemt på enheden, i stedet for at afspille dem. I bunden af ​​dialogboksen skal du kontrollere Muligheden for at gøre dette hver gang.

Fremhæv hver fil, du vil gemme på den interne harddisk i dit computersystem: Højreklik på et tomt rum og vælg 'Vælg alle' linket. Hvis du kun vil have et par filer, skal du holde tasten 'CTRL' nede og klikke på hver ledig fil.

3.

Åbn en mappe for at gemme dine kopierede filer. (Brug en eksisterende mappe eller opret en helt ny en.) Træk hver valgt fil fra din USB thumbdrive til mappen på din interne harddisk. Afhængigt af antallet af filer, du har valgt, skal det tage et par minutter at fuldføre hele kopieringsprocessen.

4.

Indsæt cd'en, der indeholder dine personlige filer, til din computerens cd-drev. Der vises et vindue med de filer, der er gemt på den. Hvis det ikke gør det, skal du klikke på det drev, der indeholder cd'en. Bestem hvilke filer du vil overføre til din interne harddisk og start processen med at kopiere dem.

5.

< p> Tilføj dine udpegede filer ved at højreklikke dem på cd'en. Fra den viste menu skal du vælge linket 'Kopier'. Det vil straks kopiere de valgte filer. Åbn en tilgængelig mappe, hold tasten 'CTRL' nede og tryk på 'V' på tastaturet. De kopierede filer gemmes på denne nye placering for senere adgang. Hvis du fejlagtigt kopierer en fil, skal du bare slette den fra din interne harddisk, og den bliver straks flyttet til 'Papirkurven' på din computer.

Tips og advarsler

  • Kopier kun tillid til filer på din computers interne harddisk.
  • Arbejde med flere filer og dokumenter kan blive forvirrende, hvis du ikke organiserer dem. Gem dem på din computer for lettere sporing og hurtigreference. Det er en populær funktion, der udføres af mange computerbrugere, at administrere flere enheder ved at kopiere filer. Det er en af De hurtigste og enkleste måder at få adgang til oplysninger, når det er nødvendigt. Med nogle få tips lærer du at kopiere filer til en intern harddisk.