Sådan opretter du et FiOS-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende til et netværkskabel til din computers Ethernet-port. Tilslut den anden ende til din FiOS-router ved hjælp af en af ​​de fire tilgængelige lokale netværksporte. Slut yderligere computere til De resterende lokalnetværksporte.

Tildel hver Windows XP-computer et unikt navn og en arbejdsgruppe eller et netværkskonfiguration, der er fælles for alle, ved hjælp af Windows XP Connection Wizard.

/p>

3.

Assign Vista-computere et unikt navn og en arbejdsgruppe eller et netværk, der er fælles for alle, ved hjælp af Windows Vista-netværket og delingscenter eller bruge et sammenligneligt værktøj i dit operativsystem .

4.

Indtast http://192.168.1.1 i din browsers adresselinje og naviger til Verizon logon-siden. Indtast det medfølgende brugernavn og adgangskode for at få adgang til hovedsiden. Se alle netværkscomputere, tilføj trådløs tilslutning og foretag sikkerhed og andre tilpassede tilpasninger til dit netværk.

Tips og advarsler

  • FiOS-routers standardoplysninger er normalt ' admin 'til brugerfeltet og' password 'eller' password1 'for adgangskodefeltet. Brug Verizon FiOS-forbindelsesguiden til at fejle problemer med Windows-netværksforbindelser.
  • Opsætning af et FiOS-netværk er ikke meget anderledes end oprettelsen af ​​et netværk ved hjælp af service fra enhver anden udbyder. Mens Verizon FiOS-tjenesten bringer fiber direkte ind i dit hjem i stedet for at bruge kabelkoax eller telefonlinjer, er de lokale netværksprotokoller, der anvendes af den tilsluttede router, de samme som dem, der anvendes af andre forbrugerruter.