Sådan opretter du et trådløst netværk ved hjælp af en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg en router. Vælg en router, der helt sikkert vil indeholde trådløs tilslutning. Tidligere havde nogle kun forbindelser til kablede netværk. De fleste nye routere vil have begge. Du bør bemærke to stubby antenner på routeren, der sender ud og modtager de trådløse signaler.

2.

Slut din internetudbyder til routeren. Uanset om det er kabelmodem eller DSL, skal du få et RJ-45 netværkskabel og forbinde det fra kabel- eller DSL-modemets udgang til internetforbindelsen på routeren.

3. < / p>

Konfigurer routeren I instruktionerne vil der være en IP-adresse, da du vil skrive i din webbrowser for at administrere routeren. Der vil også være et brugernavn og adgangskode opført. Skift standard brugernavn og adgangskode til noget, du kun ville vide. Konfigurer trådløs kryptering eller sikkerhed, der kun tillader eller blokerer visse hardwareadresser.

4.

Opsæt trådløse kort. Du skal få et trådløst kort til hver computer, du vil tilslutte. Netværkskort kan enten lægges i en stikplads på din bærbare computer eller tilsluttes et bundkort på et skrivebord. Du kan endda få USB netværkskort til nem installation til enten bærbare computere eller stationære computere. MAC-adressen ud af netværkskortet og sæt det i din router-tabel, der begrænser adgangen til MAC-nummer, hvis du sætter dette op i ro

Tips og advarsler

  • Sørg for at oprette sikkerhed og ændre din trådløse administratoradgangskode.
  • Opsætning af et trådløst netværk er en fantastisk måde at bruge en eller flere computere rundt på dit hus uden at bekymre dig om at installere netstikket eller strække kabler overalt. Kun trådløse netværk kræver en router og et stykke hardware til hver computer. Hardware er forholdsvis billigt og opsætning er en brise.