Sådan oprettes en Business Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer et netværksoperativsystem (NOS). Dette kan være Linux, MS 2000/2003 Server osv. Når du nærmer dig din virksomhedsserver på denne måde, kan du tilpasse indstillingerne til dine forretningsbehov. Du betaler mindre og har mere kontrol over nedetid og båndbredde. Båndbredden forbliver uafbrudt, fordi det er en dedikeret linje, og der er ingen tvivl om, at dit website bliver sænket på grund af andre websteder, der får mere trafik.

2.

Installer eventuelle nødvendige servere på NOS, som e-mail-servere, domæneservere, webserver, databaseservere osv. For nylig udviklede Microsoft to serverløsninger, Small Business Server 2008 og Windows Essential Business Server 2008. Disse er bundter og kan være mere effektive til din virksomhedsserver.

3.

Installer eventuelle web-baserede applikationer, der er nødvendige for at køre din hjemmeside. Du ønsker at køre på din virksomhedsserver.

Opret eventuelle netværksdrev, så dine medarbejdere kan dele filer og gemme filer på serveren. For et intranet skal du bruge adgangskoder og andre sikkerhedspolitikker skal anvendes.

5.

Specifikationer for servere er lige så vigtige. For at få en stabil og pålidelig busi ness-server anbefales det altid at planlægge regelmæssige sikkerhedskopier af, hvad der er på din virksomhedsserver.

Tips og advarsler

  • Det er klogt at sammenligne omkostningerne at eje en forretningsserver i modsætning til at outsource en. Afhængigt af størrelsen af ​​din virksomhed kan det være bedre for dit budget at få dine tjenester hosting på andres server.
  • For at overleve i dagens erhvervsliv er det vigtigt at være til stede på nettet. Når du har registreret dit domæne, skal du have en hjemmesidehost.
    Din virksomhed har brug for en base et sted for at køre sin egen server for at være vært for en hjemmeside eller et sted på en server, der håndterer disse opgaver for virksomheden. Det betyder at du kunne aftale et firma om at opretholde dine filer på deres server og kør dit script og webapplikationer fra deres server, men du har besluttet at oprette din egen forretningsserver, hvor du (eller nogen du ansætter) har ansvaret for alle disse opgaver.