Sådan opsættes en bærbar til WiFi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, om din bærbare computer er kompatibel med WiFi. Klik på START og peg på CONNECT TO. Du skal se u0026 quot; Trådløs netværksforbindelse u0026 quot; som en mulighed. Hvis du ikke har CONNECT TO i din startmenu, skal du klikke på START og derefter KONTROLPANEL. Klik på NETWORK AND INTERNET CONNECTIONS, og vælg derefter NETWORK CONNECTIONS. Uanset hvad, hvis du har en trådløst aktiveret bærbar computer, skal du se u0026 quot; Trådløs netværksforbindelse u0026 quot; [Gå til trin 3] - Hvis du ikke ser dette, er din laptop ikke konfigureret til et WiFi-netværk. Dette er ikke noget problem.

2.

Hvis du 'har fastslået, at din bærbare computer ikke er WiFi-aktiveret og ikke har nogen trådløse adaptere, du har to muligheder. Du kan købe en USB trådløs modtager eller du kan købe en PCMCIA Card Wireless Receiver. Begge er rimeligt prissat til omkring $25-60, afhængigt af hvor du køber det.

Uanset hvad du skal købe en af ​​disse muligheder, som nogensinde passer bedst til din bærbare computer, og installer den . Når du har installeret det, skal du se en 'Trådløs netværksforbindelse'. Netværksforbindelse kommer op.

3.

Nu hvor du har bekræftet, at din bærbare computer er WiFi aktiveret , skal vi nu oprette forbindelse til et trådløst netværk. For at gøre det skal du dobbeltklikke på ikonet Trådløst i systembakken. For Windows Vista-brugere skal du klikke på netværksikonet i systembakken og vælge 'Opret forbindelse til et netværk'

4.

Vinduet Trådløst netværk vises, og du skal se alle tilgængelige netværk, som du kan oprette forbindelse til. Vælg det netværk, du vil oprette forbindelse til, og klik på Opret forbindelse. Nu har du forbindelse til et trådløst netværk.

Tips og advarsler

  • Når du tilslutter til et trådløst netværk, anbefales det at vælge et sikret netværk.
  • Hvis du har problemer med at installere et trådløst netværkskort eller en USB-adapter, skal du kontakte producenten. De tilbyder gratis teknisk support.
  • Hvis du opretter forbindelse til et usikret netværk, risikerer du, at personlige oplysninger overføres usikkert.
  • Gå helt trådløst! Lær hvordan du opsætter din laptop til WiFi. Uanset om din bærbare computer kommer WiFi klar eller ej, hjælper jeg dig med at sætte den op.