Sådan skjuler du en IP-adresse på en Mac

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg Tor-webstedet, der er linket i Ressourcer, og download den version af Tor, der passer til dit system. Der er Mac, Windows og Linux versioner til rådighed.

2.

Installer Tor og genstart din computer. Start programmet Vidalia, som er en del af installationen, for at starte Tor.

3.

Konfigurer din browser (helst Firefox) for at arbejde med Tor. Installatøren installerer automatisk Torbutton til Firefox, som gør det muligt for brugeren at skifte Tor 'on' og 'off'.

4.

Deaktiver browser plugin-moduler som Java og Flash, der kan omgå Tor og afsløre din IP-adresse uden at vide det. Se de plug-ins, du har installeret ved at skrive 'om: plugins' (uden citater) i adresselinjen. For at deaktivere et plugin skal du åbne listen 'Tilføjelser' under 'Værktøjer' og derefter deaktivere det ønskede plugin.

5.

Brug en webside baserede proxy service i stedet for Tor, hvis du kun er interesseret i webbaseret anonymitet. Eat Proxy opretholder en liste over populære og nye proxy-tjenester for at gøre webs browsing anonym.

Tips og advarsler < / h4>

  • Brug ikke vejledningen i denne artikel til krænkelse af ophavsret eller anden ulovlig aktivitet. Vær opmærksom på lokale love i dit område.
  • Disse trin kan ikke garantere fuld internet anonymitet. Mens trafikken via Tor-netværket er krypteret, kan sikkerhedseksperter se, hvor trafikken kommer ind og ud, og i sidste ende bestemme slutbrugere.
  • Der er tidspunkter, hvor du måske vil skjule din IP-adresse (Internet Protocol), når du bruger din Mac. Din IP-adresse kan afsløre oplysninger om din placering og internetudbyder (Internet Service Provider), der kan bruges af annoncører, virksomheder eller enhver, der er nysgerrig. At gemme din IP-adresse er en fantastisk måde at beskytte din privatlivets fred på og forblive anonym. Tor-klienten er en måde at gøre din internetbrug anonym. Men det er umuligt at skjule din IP-adresse fuldstændigt (se advarsler).