Definition af internettelefoni

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hardware og softwarekrav

Personer, der kommunikerer via VoIP, skal have en computer med internetforbindelse, lydkort, højttalere og en mikrofon (eller et headset) og specialiseret VoIP-software installeret på begge folks pc'er.

Sådan virker det

Med internettelefoni kodes lyden og sendes via internettet som pakkepakker, ligesom andre internetforbindelser, og rekonstrueres derefter, når den når modtageren.

Computer til computer < / h2> Computer-til-computer-forbindelser er normalt planlagt forud for tiden, medmindre du bruger en dedikeret forbindelse og kører softwaren hele tiden.

Computer til telefon

Computer til telefonforbindelser er mulige med en vis service udbydere og kan ske spontant, som et opkald mellem to telefoner.

Standardisering

Internet-telefoni-konsortiet blev oprettet i 1996, og det bruges som et forum for at diskutere alle aspekter af branchen, mens det ikke sæt standarder, den identificere s områder, der ville have gavn af standardisering. Internet-telefoni, også kaldet Voice Over IP (VoIP), er en teknologi, der muliggør kommunikation i realtid mellem brugere via internettet via tale-, fax- og videosamtaler. Kommunikation kan finde sted mellem brugere overalt i verden med en højhastigheds internetforbindelse. Tjenesteudbydere kan kun tilbyde basale opkald eller tjenester, der ligner traditionel telefoni, med dedikerede online numre, telefonsvarer, viderestilling af opkald og andre tilføjelser. Omkostningerne varierer, men forbliver lavere end ved hjælp af fastnet telefoner.