Hvad er ICS?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Historie

Når Microsoft udgav Windows 98 Second Edition-operativsystemet i maj 1999, fulgte programmet med en funktion mærket ICS. ICS gjorde det muligt for hjemmebrugere nemt at oprette et hjemme LAN-netværk, der linkede flere computere til at arbejde ud af en internetforbindelse. Denne deling af internetadgangen blev muliggjort via Network Address Translation (NAT).

Funktion

ICS gjorde det muligt for hjemmet LAN netværk af computere at rute TCP / IP-pakker til internettet. Med denne applikation ville en computer være forbundet til internettet og tjene som den primære IP-adresse. Hver af de andre computere på netværket vil få deres egne individuelle IP-adresser på TCP / IP-stakken, men alle pakker, der kommer ind eller ud af LAN'et, styres via værtscomputerenes IP-adresse.
For alle Dette skal fungere korrekt, værtscomputeren og de andre computere skal have deres ICS-aktiverede, som kan konfigureres i operativsystemets netværksforbindelser.

signifikans

Oprindeligt udgivet med Windows 98-opdateringen, anden udgave (SE) blev ICS også inkluderet i efterfølgende Microsoft-operativsystemer som Windows 98ME, Windows 2000 og Windows XP.

Overvejelser

For at konfigurere ICS på dit Microsoft-operativsystem skal du følge fire generelle trin : Arkiver dit netværk, netværkskonfiguration, installation og konfiguration af ICS og konfiguration af individuelle computere på netværket.
Arkiver dit netværk - Dette er bare et vigtigt udtryk for at finde ud af, hvordan dit netværk skal udlægges . Mest specifikt skal du forstå, at kun en computer vil blive forbundet til internettet, og for netværket skal fungere, skal computeren altid være på, når en person på en anden computer vil have adgang til internettet. Der er en række forskellige scenarier, du kan bruge, fra et router-baseret system til flere trådløse pc-kort og mere.
Netværksopsætning - I denne fase skal du installere alle de tilhørende drivere og hardware du skal oprette dit netværk. Hvis du vil have hjælp til at konfigurere dit netværk, skal du se linket i afsnittet Ressourcer nedenfor.

Advarsel

En af de største hindringer ved Microsofts ICS var, at den ikke fungerede med America Online. For at brugerne kunne implementere ICS, måtte de ofte fjerne AOL fra deres computere. Dette var på et tidspunkt, hvor AOL var landets førende internetudbyder. Når Windows XP Service Pack 3 blev udgivet i april 2008, indeholdt den en fejl, der interfererede med ICS, hvilket kræver, at flere computere genstarter Hvis du nogensinde har brugt en pc, så er der en god chance for at du er kommet på tværs af begrebet ICS på et eller andet tidspunkt. Men hvis du er som de fleste, har du sikkert ingen idé om, hvad ICS er, endsige hvad det gør. Her vil vi se nærmere på ICS og hvad det betyder for din pc.