Opsætning af trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Introduktion

Oprettelse af et trådløst internetnetværk er enklere end den gennemsnitlige person måske tror. Det er ikke noget, der kræver et komplekst teknisk sind. Faktisk tager det kun et par stykker udstyr og et par minutter, og du vil være i stand til at få adgang til internettet fra enhver trådløs enhed derhjemme eller arbejde. Fordelene ved at have en trådløs internetforbindelse er værd at bruge tid og penge, som du investerer i teknologien.

Hvorfor en trådløs internetforbindelse?

Enhver, der overvejer en trådløs løsning til internetforbindelse, kan have undersøgt alle fordelene til teknologien. Udover at være fri for komplicerede kabler og ledninger, tilbyder trådløst internet også fleksibiliteten til at forbinde fra andre dele af hjemmet. Brugere er i stand til at bevæge sig frit fra værelse til rum og stadig få adgang til websteder. Der er også de ekstra fordele ved at dele den samme internetkonto og filer over flere enheder på samme trådløse netværk. Mens du ser på børsnoteringer på din bærbare computer, kan dine børn forbinde og spille spil med deres venner over hele verden på samme tid uden ekstra udstyr og kabler.

Udstyr

At oprette trådløst internet i dit hjem, Det første du skal bruge er en bredbåndsinternet-konto. Opkaldsfunktionen fungerer ikke med denne type forbindelse. Kabel- eller DSL-service er påkrævet. Du skal også sørge for, at din computer har en indbygget trådløs adapter. Hvis det ikke gør det, kan du købe en fra enhver elektronik butik. Det sidste udstyrsbehov er en trådløs router. Routeren vil søge trådløse adaptere og rute data til den. Routeren tjener som en 'mellemmand', en tiltrængt komponent til at binde internettet til den trådløse enhed.

Konfiguration af netværket

Hvis du ikke allerede har bredbåndstjeneste, kan du kontakte en lokal DSL-service kan tilbydes via dit telefonselskab og kræver en aktiv telefonlinje. Kabelbredbåndstjeneste tilbydes via dit lokale kabelfirma. Virksomheder som Hughes Net tilbyder nu satellitbredbåndstjeneste som en dyrere mulighed. sikret service, og den har været forbundet, kan du begynde at oprette dit WiFi-netværk.
Den type router, du har brug for afhænger af typen af ​​service. Telefon- og kabelvirksomhederne tilbyder trådløse routere til deres kunder til leasing. meget dyrere end at købe dine egne.Butikker som Best Buy, Staples og CompUSA har routere du kan købe, nogle er endda mindre end $100. Lad sælgeren vide, om du har DSL eller kabel internet service, så de kan som Du vælger den rigtige router. Tilslut routeren ved først at sætte den i stikkontakten. Derefter skal du vedhæfte enten telefon eller kabelledning på bagsiden. Alle slots er identificeret, så du ved hvad der går der. Hvis du har en hovedcomputer, der ikke har en trådløs adapter, eller du ikke vil tilslutte trådløst, skal du slutte den til routeren med et Ethernet-kabel.
Det eneste du skal gøre er at etablere en forbindelse med de andre trådløse enheder i hjemmet. Dette gøres ved at finde din router s standardnavn fra listen over trådløse adgangspunkter. Med computere, der har Windows-operativsystem, kan du komme til denne liste ved at klikke på 'Start' og derefter 'Mine netværkssteder'. På højre side af skærmen skal du klikke på 'Konfigurer trådløst netværk til hjem eller mindre kontor.' Computeren (eller anden trådløs enhed) henter det trådløse signal, der genereres fra routeren. Følg anvisningerne fra installationsguiden på skærmen for at fuldføre konfigurationerne. Du skal generere WEP-kryptering for den trådløse sikkerhed, så andre ikke kan klare din trådløse forbindelse. Herefter skal du bare trække en browser og surfe på internettet trådløst.