Sådan blogger du effektivt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

For det første skal du forstå grundlæggende webteknologier. Mange af jer, der har et websted eller deltog i 'dot com u0026 quot; boom har nogle grundlæggende web forståelse af hosting og domænenavn begreber. Jeg anbefaler stærkt, at hvis du er seriøs om blogging, vil du gøre det alene og stræbe efter at opretholde total kontrol.
Det betyder at have din egen hjemmeside med dit eget domænenavn og hosting service.
Hosting-tjenesten skal kunne tilbyde MySQL-database og PHP-support. Den service, jeg bruger, er justhost.com, men der er mange andre, der er lige så gode og populære. En anden mulighed for hosting er Amazon s cloud-netværk.
Grunden til at bruge din egen hosting og webside er multi fold. Dit domæne er relateret til dit eget mærke. Det er du, din 'oprettelse' og din ejendom. Dette kan købes og sælges. I højden af ​​internettet betalte virksomhederne store beløb til attraktive domænenavne.
Hvordan får man et domænenavn? Der er registrarer og tjenester til at byde eller få navne, der er tilgængelige. Jeg bruger godaddy.com - billig, effektiv og meget anstændig service.Min domænenavn er mit navn.Heldig for mig mit navn er unikt og det var tilgængeligt med et dash indsat. Ideelt set mindre 'bindestreger' i navnet bedre navnet anerkendelse Derfor er værdien af ​​domænenavnet.

2.

Dette trin antager, at du allerede har en besked om at kommunikere.
Efter dette skal du få ) den software, der er 'motor' af din blog. Jeg bruger et firma, der hedder wordpress.com.
Utroligt er denne software 100 procent f ree. Jeg har forsøgt 3 softwarepakker (alle gratis) til at køre en effektiv bloggingmotor, der drev min PHP og MySql (stort set standard webmotor, der er kraftig nok til stort set at gøre noget! Jeg er klar over, at hvis du bruger det korrekt, kan du få en automatiseret Content Management System til din hjemmeside uden nogensinde at lave nogen html.
De gratis plugins er bare fantastiske ...
Tusindvis af brugerbaser og et blomstrende fællesskab er også et plus. Jeg er IKKE, i hvert fald tilknyttet disse gode folk på wordpress, kun en kollega blogger, der ikke kan imponere dig nok, hvordan fantastisk fri software faktisk er ...
Installation af wordpress software var bare den nemmeste proces jeg har set. Jeg var nødt til at FTP (filoverførselsprotokol ) til hostingfirmaets computer og resten var et par minutter med filoverførsler. Dokumentationen er meget god.
Bemærk. 'FTP' er også en gratis software, der kører på din egen maskine og kommunikerer med hostingfirmaet . Mit hostingfirma har for eksempel en ekstern filman

3.

De fleste pro sites / blogs har et sted for annoncører, hvis dit indhold er godt (og det er en stor IF) og folk kommer til dig, og du vokser i besøgende / hits, kommer forretningsfolk til dig med annonceforslag. På den anden side, hvis du gør det som tusindvis af 'bloggere' hvem piggy tilbage på eksisterende websteder har du ingen chance for at komme.

Det sidste problem er, hvordan du kan køre besøgende på din blog / side? Der er flere gratis spillesteder. Jeg foretrækker at deltage i lokalsamfund og tilslutte mig lokalsamfund, der er i tråd med temaet for din besked. Den næste ting er at oprette konti med twitter og squiddo begge disse websteder er ganske gode og effektive til at forbinde dit website s url (adresse) og twitter er fantastisk at opdatere nogen af ​​nye blogs, der er indsendt eller endda ændret. Twitter er tilgængelig på mobiltelefoner og PDA'er, hvilket er et plus.

Tips og advarsler

  • Det er naturligvis meget, hvis du er helt nybegynder. ikke alt for verbose til at lære dig alle aspekter af computing og web. Det største problem er dit indhold. Hvis indholdet er din besked er godt, vil du lykkes, ellers er alle andre diskussioner stumme. Jeg er muligvis tilgængelig for at hjælpe dig med trin- for et beskedent gebyr.
  • Annoncering er og kan være irriterende og påtrængende. Jeg valgte ikke at tjene penge på min blog. Vær meget beskeden over valget af annoncer, du accepterer og med vilje vise dine besøgende. ikke misbruge dem som tv-stationer misbrug overvågere ved at bombardere dem med affald annoncer i hver tur. Jeg og utallige andre vil straks forlade web s ites / blogs / web communities, hvis annoncører er åbenlys.
  • Jeg har været på internettet for eons nu, tidligere som en professionel programmør aka u0026 quot; techie u0026 quot; nu som en lille forretningsmand og forfatter. Jeg har besøgt fora og startet min egen. For nylig har paradigmeskiftet fundet sted. Forumerne erstattes af blogs og u0026 quot; internet communities u0026 quot ;. Denne artikel viser dig, hvordan du blogger og opretter et efterfølgende for dig. Hovedproblemet med denne artikel er, hvordan du kan tjene penge på din blog ved at få annoncører til at betale dig for at få dine besøgende.