Sådan bruges et foto som MySpace-baggrund

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag et billede med et digitalkamera, upload det til din computer med dit billedsoftware og gem det. Du kan også scanne et foto til din computer med en scanner og gemme det.

2.

Gå til et gratis billedwebsted, f.eks. Uploader eller ImageShack. Upload dit billede ved at klikke på 'Gennemse', vælge din fotografichef og klikke på 'Upload', og notere den nøjagtige webadresse eller webadresse, som dit billede uploades til.

3.

< p> Gå til MySpace og log ind. Klik øverst på skærmen på 'Profil' og derefter 'Rediger profil.'

4.

Rul ned til 'Om mig' 'sektion. I bunden af ​​det pågældende afsnit skal du skrive eller indsætte baggrundskoden u0026 lt; style u0026 gt; krop {baggrundsfarve:; baggrundsbillede: url ('billedwebadresse'); baggrund-stilling: X; background-repeat: repeat; baggrundsvedhæftning: fast;} u0026 lt; / style u0026 gt;.

5.

Fremhæv 'Billedwebadresse' og erstat det med dit fotografes URL eller webadresse. 'og efter at være sikker på at du er tilfreds med dit baggrunds udseende, skal du vælge' Gem '.

Tips og advarsler

  • Vælg mindst tre fotografier at muligvis bruge som baggrund, bare hvis et fotografi ser forvrænget ud.
  • Hvis du har en MySpace-side og vil personliggøre den, hvilken bedre måde at oprette et brugerdefineret udseende end ved at gøre dit baggrundsbillede et billede af dig eller dine venner? Alt du skal gøre er at vælge et foto, som du elsker og uploade det til et billedwebsted. Når du først har læst den rigtige kodning, skal du simpelthen kopiere og indsætte det for at skabe et baggrund med dit foretrukne billede.