Sådan fejlfindes en Windows Home Server Connector

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Kontrolpanel fra Startmenuen. Sørg for at du er i Classic View og dobbeltklik på 'Network and Sharing Center.' Klik på 'Administrer netværksforbindelser.' Din nuværende netværksforbindelse vises.

2.

Højreklik på Windows Home Server-forbindelsen. Vælg 'Egenskaber' for at åbne dialogboksen Local Area Network Properties.

3.

Klik for at vælge 'Internet Protocol Version 4 (TCP / IP).' Klik på knappen 'Egenskaber'. Dialogboksen TCP / IP-egenskaber åbnes.

4.

Klik på knappen 'Avanceret' og derefter på fanen 'WINS'. Vælg 'Standard' i NetBIOS-sektionen i dialogboksen Avancerede TCP / IP-indstillinger.

5.

Klik på 'OK' for at anvende ændringer. Fortsæt med at klikke på 'OK', indtil alle dialoger lukkes. Genstart computeren, før indstillingerne træder i kraft.

Tips og advarsler

  • Hvis disse trin ikke løser problemet med Windows Home Server Connector, er det sandsynligt et problem med routeren. Routeren kan være beskadiget eller simpelthen uforenelig med Windows Home Server. Test forbindelsen ved hjælp af et andet router.
  • Windows Home Server er et system, der giver hjemmebrugere mulighed for at forbinde flere computere til et netværk. Computere, der er tilsluttet en Windows Home Server, kan nemt sikkerhedskopiere filer fra enhver computer på netværket, dele en printer og endda få adgang til netværket fra en fjernplacering. Der kan dog være tidspunkter, når installationen af ​​serveren mislykkes, eller Windows Home Server-stikket holder op med at virke.