Sådan finder du ud af din IP-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at du er forbundet til internettet. For at få en IP-adresse kan du meget få adgang til internettet.

2.

Gå til www.whatismyipaddress.com Lad siden blive indlæst, og det vil straks fortælle du er din IP-adresse (det er generelt fire sæt tal adskilt med perioder.

3.

Du kan klikke på knappen, der siger 'opslag IP-adresse' for yderligere oplysninger, der kan hentes fra dette nummer.

Tips og advarsler

  • Nogle udbydere bruger dynamiske IP-adresser, som kan ændre sig hver gang du logger på internettet. kabel- og DSL-udbydere bruger statiske eller ikke-skiftende IP-adresser. For mere information om statiske og dynamiske IP-adresser findes der et link i ressourceafsnittet, der hjælper dig med at forstå forskellene yderligere.
  • En IP-adresse eller Internetprotokol er tal tildelt til internetudbydere. Ved at bruge IP-adressen kan man finde ud af den generelle placering. Det er sådan, hvor visse internetsider ved, hvor du befinder dig, og kan tilpasse deres annoncering til det område, du bor i. Her er en hurtig måde at finde ud af, hvad din IP-adresse er - da du allerede har forbindelse til internettet, vi ' ll hjælpe dig med at bruge en populær online hjemmeside til at identificere din internetprotokol. Det er så nemt, du vil undre dig over hvorfor du ikke vidste hvordan du gør det før!