Sådan geninstalleres en IP-driver i Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Geninstaller netværksdriveren

1.

Sørg for, at du har en kopi af din NIC-driver. Du finder dette på den oprindelige installations-cd til din NIC eller på den oprindelige installations-cd til dit bundkort, hvis din NIC er en integreret del af bundkortet. Alternativt kan du downloade en kopi af den korrekte driver, hvis du har en anden computer med en internetforbindelse, når du har identificeret den og placeret den på en cd, dvd eller USB-nøgle.

2.

Klik på 'Start' knappen og højreklik på 'Denne computer.' Klik på 'Egenskaber' fra listen, der falder ned. Klik på 'Enhedshåndtering' på fanen 'Hardware'.

3.

Udvid 'Netværksadaptere', hvis der er et plus-tegn til venstre for det. Du kan have mere end et valg her. Hvis du kontakter internettet via en kablet forbindelse, har din NIC sandsynligvis ordet 'Ethernet' i sit navn. Hvis din forbindelse er trådløs, har din NIC sandsynligvis ordet 'Wireless' i sit navn. Skriv det nøjagtige navn på dit NIC.

4.

Højreklik på navnet på dit NIC og vælg 'Uninstall' fra listen, der falder ned. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte, at du virkelig vil afinstallere. Når afinstallationen er færdig, skal NIC'en forsvinde fra Enhedshåndteringen.

5.

Genstart computeren og log ind på Windows, som sandsynligvis automatisk registrerer dit NIC. .

6.

Indsæt disken eller andre medier med dine driverinstallationsfiler på den. Nogle enheder anbefaler, at du udløser installationen fra disken, i hvilket tilfælde instruktionerne på skærmen vil gå igennem resten af ​​processen. Hvis din NIC har denne type installationsprogram, skal du lukke 'Add Hardware Wizard' og bruge installationsprogrammet. Ellers skal du følge instruktionerne på skærmen fra guiden. Lad det automatisk identificere din enhed, men når den spørger dig, hvor du skal finde driveren, skal du vælge diskdrevet eller enheden, hvor du har driverinstallationsfilen.

7.

En gang installation er færdig skal du genstarte din computer.

Geninstaller TCP / IP Stack

1.

Sluk for computeren. Vent 30 sekunder og tænd den igen. Test for at se, om du oplever det samme problem.

2.

Prøv en nulstilling af TCP / IP-stakken. TCP / IP-stakken er faktisk ikke en driver, men hvis du får fejlen 'IP Driver Error Code 2' eller 'Kan ikke kontakte IP-driver, fejlkode 2,' er din TCP / IP-stak korrupt. simpel nulstilling, klik på 'Start' knappen og vælg 'Kør'. Skriv 'netsh int ip reset resetlog.txt' (uden citaterne). Klik på 'OK'. Genstart din computer og test for at se, om du stadig oplever en problem.

3.

Klik på knappen 'Start', og åbn Kontrolpanel. Åbn 'Netværksforbindelser.' Højreklik på din netværksforbindelse (normalt 'Local Area Connection' for en kabelforbindelse eller 'Wireless Network Connection #' til en trådløs forbindelse.) Klik på 'Properties' i listen, der falder ned.

4.

Klik på knappen 'Installer'. Klik på 'Protokol' og vælg 'Tilføj'. Klik på knappen 'Har disk'. For 'Kopier producentens filer fra,' skriv C: \ windows \ inf (hvor C: er drevet, hvor Windows XP er installeret). Klik på 'OK'. Vælg 'Internet Protocol (TCP / IP)' og klik på 'OK'. Genstart din computer.

5.

Kør en reparation af din Windows XP-installation, hvis du stadig har et problem. Du skal bruge dine Windows XP installationsfiler til dette, enten på Cd eller på din harddisk. Indsæt cd'en eller dobbeltklik på 'setup.exe' i mappen på harddisken. Følg instruktionerne på skærmen. Vælg for at reparere din eksisterende Windows XP-installation. Processen skal finde din Windows XP installation automatisk og kan tage en halv time eller mere. Indtast din Windows XP produktnøgle, når du bliver bedt om det. Dette er normalt på COA-klistermærket på forsiden, siden eller bunden af ​​din computer. Gem alle dine eksisterende indstillinger til computer og arbejdsgruppe eller domænenavne . I slutningen af ​​reparationsprocessen starter computeren Windows.

TCP / IP er netværksprotokollen, der anvendes af internettet. Det er også netværksprotokollen oftest brugt i et lokalt netværk. Ordene 'IP-driver' kan bruges til at beskrive enten den driver, der kører dit netværkskort (NIC) eller en del af protokollen TCP / IP-stakken det gør din netværksfunktion.