Sådan installeres DSL bredbånd

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer service med en virksomhed. Der er sandsynligvis et par dusin virksomheder, der leverer DSL-service, men de skal alle lease dit lokale telefonselskabs linjer. Start med at se på DSL-tjenesten, som din lokale telefonvirksomhed tilbyder. Det kan tilbyde billigere og mere pålidelig service. com giver lister over internetudbydere, og du kan filtrere efter type, herunder DSL.

2.

Brug DSL-udbyder-softwaren. Når du opretter tjeneste hos en DSL-udbyder Normalt leverer du en cd med software til opsætning af tjenesten. CD'en fører dig gennem den korrekte rækkefølge af følgende trin, herunder opsætning af din konto med adgangskodeoplysninger. Hvis virksomheden ikke leverer software, vil du stadig følge den næste trin, og det vil give yderligere oplysninger om opsætning af dit brugernavn og kodeord for at oprette forbindelse til tjenesten.

3.

Installer DSL-filtre. DSL-filtre skal leveres af servicevirksomheden Filtrene forbindes til en telefonstik, og derefter tilslutter du din telefonlinie til den anden ende Du skal bruge disse filtre på hver telefonlinje undtagen den, hvor du opretter DSL-modemet.

4.

Konfigurer DSL-modemet. Sæt modemet nær din computer og en telefonlinje, og tilslut modemets strømledning. Brug et telefonkabel til at forbinde DSL fra telefonstikket til DSL-modemet.

5.

De fleste DSL-modemer har mulighed for at oprette forbindelse til et USB eller et netværkskabel. Netværkskablet er hurtigere og mere pålideligt, men kræver at du har et netværkskort inde i computeren. Slut kablet til DSL-modemet, og tilslut derefter netværkskabel til dit netværkskort eller USB-kabel til en USB-port på din computer.

Tips og advarsler

  • Du kan få DSL-service uden at købe telefontjeneste .
  • Kontakt din virksomhed for at se, om du kvalificerer dig til DSL-service og for at finde ud af, hvilken hastighed du kan forvente.
  • DSL er en form for bredbåndsinternet service, der kører over lokale telefonlinjer. DSL-service kan tilbyde meget hurtig bredbånds service til mange mennesker, men dens hastighed er begrænset, baseret på din afstand fra visse telefonudstyr. Hvis du kan få DSL-service, kan du sikkert få den til en lav månedlig pris, og det er nemt at opsætte forbindelsen.