Sådan installeres T1 Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontakt en T-Carrier-servicerepræsentant for at tjekke priser og betale dem for at starte installationsprocessen.

2.

T -Carrier service vil oprette ledninger, der vil forbinde deres signal til dit hjem. T-Carrier-tjenesten forbinder fuldt ud alle de nødvendige ledninger for at installere T1-service, eller du kan selv installere de sidste dele af ledningerne. Tjenesten vil efterlade ledninger, som du skal omdanne til en 'kvindelig ende', som du vil forbinde et patchkabel til (eller 'mandlige ende').

3.

Konfigurer ledningens kvindelige ende ved hjælp af T568B-ledningsskemaet, der strækker ledningerne i denne rækkefølge: hvid / orange, orange, hvid / grøn, blå, hvid / blå, grøn, hvid / brun og brun. Brug crimpingsværktøjet til at låse kablingens kønse ende ned.

4.

Lav et patchkabel med netværkskabel og brug T568B-ledningsskemaet, og skab mandlige ender i begge ender af kablet.

Slut den ene ende til den nyligt oprettede kvindelige ende af T1-forbindelsen og den anden ende i computerens Ethernet-port.

p> 6.

Test tjenesten ved at tænde computeren. Sørg for, at du har en korrekt forbindelse til internettet.

'T' i T1 refererer til T-carrier eller den type dataoverførende transmission, der oprindeligt blev udviklet af Bell Labs. T1-hastigheden henviser til ethvert datasignal, der transmitterer ved 1.544 Mbit / s. De eneste steder, der i øjeblikket bruger T-carrier-forbindelsen, er Nordamerika, Japan og Korea. Fordi at få denne forbindelse til en privat bolig er en kompliceret procedure, varierer prisen på en T1 fra mindst $500 eller mere pr. Måned. Du skal bruge specielt udstyr til at installere det korrekt i dit hjem.