Sådan laver du et bredbåndsadgangskort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Aktivér bredbåndsadgang på din mobilkonto. Verizon, AT u0026 T, Sprint og T-Mobile tilbyder alle bredbåndstjenester. Besøg din udbyderes lokale butik eller webside eller ring 611 fra dit håndsæt for at gennemse og / eller aktivere tilgængelige tjenester. Der er et månedligt gebyr for denne service. Nogle operatører tilbyder alt-i-en-tjenester, hvilket betyder at du betaler en fast takst for ubegrænset telefon- og dataadgang.

2.

Få et bredbåndsadgangskort fra din udbyder eller hjemmesiden Når du har etableret adgang via din mobiludbyder, har du brug for et specielt kort til korrekt læsning og fortolkning af dataene. Prisene varierer alt efter hvilken model du vælger. Mobilvirksomheder er ofte villige til at subsidiere enten en del eller alle omkostningerne hvis du underskriver en ny kontrakt eller forlænger din eksisterende kontrakt.

3.

Installer bredbåndskortet. Sæt kortet i din bærbare computerens USB- eller PCMCIA-port. Indsæt den medfølgende cd, følg instruktionerne på skærmen og installer den software og drivere, der er nødvendige for at konfigurere kortet. Når softwaren er installeret, registrerer din computer automatisk bredbåndskortet hver gang det er indsat.

4.

Bekræft din forbindelse. Det skal fungere med det samme, hvis tjenesten er aktiveret i din konto, er softwaren installeret korrekt, og bredbåndskortet er korrekt indsat. Gennemse til din yndlingswebside, tjek din e-mail og udfør andre internetrelaterede opgaver for at sikre, at det fungerer korrekt.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at bredbåndskortet er sat korrekt i brug. Tag ikke kortet af på noget tidspunkt under installationen. Når installationen er færdig, kan du sikkert fjerne kortet. Bredbåndstilgang tilbydes ikke overalt. Check med din udbyder for at finde døde zoner. Afhængig af dækning og signalstyrke kan din bredbåndstjeneste være hurtigere eller langsommere end annonceret.
  • Bredbåndsadgang via din mobiludbyder giver dig mulighed for at nyde højhastigheds-internet på farten. Uanset om du er i en bil, hotelværelse, kaffebar eller klasseværelse, kan du surfe på internettet hvor som helst, hvor din mobiltelefon modtager et signal. Følg blot disse trin for at få din onlineverden lige ved hånden, når du har brug for det.