Sådan opsættes HP-printere til at aktivere Bluetooth

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for printeren, som du vil opgradere til Bluetooth-kapacitet.

2.

Tilslut HP opgraderingssætets USB-kabel fra sættets 'printeradapter' til printerens USB-port.

3.

Tilslut strømforsyningen til printeren fra printeradapteren til en stikkontakt. Bekræft, at adapterens to første (venstre og midterste) lys tændes.

4.

Højreklik på en HP-overvågning og andre HP ikoner nederst til højre ( systembakke) på skærmen og vælg derefter 'Afslut' eller 'Afslut'.

5.

Placer cd'en til opgraderingssættet i cd-rom-drevet.

6.

Klik på 'Installer', når installationsskærmen kommer op.

7.

Installer softwaren ved at følge vejledningen på skærmen , klik på 'Cancel' flere gange, hvis du bliver bedt om at indsætte printerens installations-cd.

8.

Tilslut pc-adapteren (enhed, der ligner et USB-drev ) til en af ​​din computers åbne USB-porte, når softwaren instruerer dig til at gøre det.

Tips og Advarsler

  • Sørg for, at din printer ligger inden for ca. 30 fod af din pc for optimal ydeevne, da det er det grundlæggende effektive udvalg af Bluetooth - selvom du muligvis opnår gode resultater på længere afstande. printer og pc kan være i tilstødende lokaler, men vægge mindsker Bluetooths effektive rækkevidde.
  • Slut pc-adapteren til pc'en kun, når softwaren instruerer dig til at gøre det. Hvis softwaren viser en fejl, du har brug for en opdatering til din USB-controller, vil softwaren henvise dig til Microsofts websted til den opdatering, og du skal installere opdateringen til din trådløse USB-opgradering for at fungere som designet.
  • Alle moderne bærbare computere er nu Bluetooth-aktiverede, så det er grunden til, at de forskellige eksterne enheder, såsom printere, også skal bruge Bluetooth-teknologi. Bluetooth-netværk mellem sådanne enheder muliggør forenklet trådløs trådløs kommunikation mellem den bærbare computer og printeren, for eksempel. Denne kommunikationsfunktion gør det muligt for brugeren at udskrive trådløst fra den bærbare til printeren. Nogle nyere printere har indbygget Bluetooth-kapacitet, mens ældre printere mangler denne kapacitet. Mange sådanne ældre printere kan let opgraderes for at tillade Bluetooth-kommunikation.