Sådan tilslutter du trådløse routere til DSL-modemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Lær hvordan du konfigurerer din trådløse router til DSL-modemet

1.

Sluk for netværksenhederne.

Sørg for, at den trådløse router , DSL modem og computer er slukket. Afbryd strømkablerne fra DSL-modemet og den trådløse router.

2.

Slut den trådløse router til DSL-modemet.

Fjern det Ethernet-kabel, der forbinder DSL modemet til din stationære computer. Slut den ene ende af Ethernet-kablet til DSL-modemet. Slut den anden ende til den trådløse router.

3.

Slut computeren til den trådløse router.

Brug det Ethernet-kabel, der fulgte med den trådløse router. Slut den ene ende af Ethernet-kablet til en af ​​portene på routeren. Slut den anden ende til computerens Ethernet-port.

4.

Registrer routeren og installer softwaren.

Tænd dine enheder. computer skal automatisk registrere den trådløse router. Installer softwaren, der fulgte med routeren.

5.

Konfigurer den trådløse router.

Start internetbrowseren Se på din trådløse router 's dokumentation for routerens adresse. Indtast routers adresse i adresselinjen, og tryk på Enter. Opsæt netværkets parametre, herunder adgangskode, sikkerhed og det unikke navn til dit netværk.

Tips og advarsler

  • Overvej at investere og installere i en trådløs repeater. Dette vil øge din trådløse signalstyrke.
  • Du er ikke skræmt af vilkårene, trådløse routere eller DSL-modemer. Når du har forstået, hvad de er, og hvordan de virker, vil de faktisk have mening for dig. Et DSL-modem er det, der giver dig mulighed for at forbinde din computer med verden via internettet. Telefonfirmaet kommer ud på dit websted og opretter internetforbindelsen til dig. Den trådløse router gør det muligt at dele internetforbindelsen med andre computere i dit hjem eller kontor, sende og modtage dokumenter til dem og udskrive dokumenter. Du kan gøre alle disse uden at bruge ledninger.

    Det er ikke svært at forbinde en trådløs router til et DSL-modem. Bare følg disse hurtige trin: