Sådan opsætter du Computer Crossovers

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk begge computere.

2.

Slut den ene ende af CAT 6 Ethernet-kablet til Ethernet-porten på en computer. Typisk er denne port placeret på bagsiden af ​​computertårnet. Tilslut den anden ende af kablet til Ethernet-porten på den anden computer.

3.

Tænd begge computere.

4.

Start guiden Netværksopsætning. Åbn Windows Kontrolpanel og dobbeltklik på ikonet Netværksforbindelser. Se i det venstre menupanel under Netværksopgaver. Vælg den knap, der læser 'Opsætning af et hjem eller lille kontornetværk.'

5.

Følg vejledningen i installationsguiden, da computeren automatisk opretter interne indstillinger for at bruge computer crossover kabel.

6.

Giv hver computer en unik titel. Dette adskiller computere, hvis du skal foretage fejlfinding af netværksforbindelsen. Når du bliver bedt om at tildele en arbejdsgruppe i guiden Netværksopsætning, skal du placere begge computere i samme arbejdsgruppe.

7.

Luk guiden Netværksopsætning. Hver computer vises nu i den anden computers mappe My Network Places. Hvis du vil overføre filer eller dokumenter, skal du blot trække dem fra en computer til den anden computer via vinduet Mine netværkssteder.

Der er forskellige metoder til at forbinde to computere; en fysisk crossover-forbindelse er en af ​​de enkleste. Du kan bruge en computer crossover til forskellige formål, herunder deling af data, overførsel af filer eller sikkerhedskopiering af en computers harddisk til en anden computer s.