Sådan Hack Bevis Din Email Konto

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Da du opsætter din e-mail-konto, skal du ikke angive din adresse som din for- og efternavne. Selv initialer er nemme. Enhver kan finde ud af dine navne - og den første gætter er som let som at prøve de 26 bogstaver i alfabetet. Hvis du allerede har en e-mail-konto, skal du kunne ændre dette. Under indstillingsafsnittet finder du afsnittet Rediger konto og følger trinene til ændring af dit online-id.

2.

Næste skal du ændre dit kodeord. Selvfølgelig, hvis du bare opsætter en ny konto, vælger du dit kodeord for første gang. og blandede ordrer. Det siges, at adgangskoder med begge bogstaver i CAPS og tilfældige tal er det sværeste at gætte. Eksempel på en dårlig adgangskode: Maxine35. Eksempel på et godt kodeord: M4a3XinE1.

3.

Endelig er dette det vigtigste skridt til at sikre din e-mail-konto. Du skal være sikker på at oprette dit hemmelige spørgsmål som noget, som ingen vil forstå. du har oprettet en sikker, fortæl dig ikke nogen - din kæreste kan bryde op med dig; dine venner og du kan komme i en kamp. Du må ikke tage nogen chancer. Nogle e-mail-konti giver dig mulighed for at lave dit eget hemmelige spørgsmål. I dette tilfælde skal du skrive noget uklart, hvor noget svar kunne være plausibelt som 'Hvad var det sidste år?' Det er tilfældigt. Det er godt Svaret på dit hemmelige spørgsmål skal være noget, som ingen kan gætte. Du må ikke sætte din bil, dit kæledyrs navn, dine venner navne, skolens navne, firmanavne eller noget der har at gøre med dine fritidsinteresser. Husk tilfældig er bedst. Hvis din e-mail-konto ikke giver dig mulighed for at oprette dit eget spørgsmål, skal du vælge et spørgsmål som 'bedstemorens fødested'. Det er mindre sandsynligt at blive gættet eller kendt end 'Første kæledyrs navn'. Sammenfattende - brug bare sund fornuft. Vær sikker!

Har du nogensinde været bekymret for, at din e-mail-konto ikke er sikker nok? Tænk på dine økonomiske oplysninger og personlige e-mails, som din konto indeholder. Du risikerer ikke at blive hacket. Det kan ske for dig. Men i stedet for at være et offer kan du være forberedt. Følg disse enkle trin, og du vil finde dig selv sikker og ubekymret.