Sådan installeres D-Link DWL-650 Wireless Card

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skub DWL-650 til en tom Type II-slot på din bærbare computer. Slidsen er typisk placeret på venstre eller bagsiden af ​​computeren. Hvis du er usikker på, hvor din laptop 's Type II slot er, skal du se producentens manual, der fulgte med den bærbare computer.

2.

Indsæt D-Link installationsdiskette i den bærbare computers harddisk.

Dobbeltklik på ikonet 'Denne computer' på dit skrivebord eller klik på 'Denne computer' i Windows Start-menuen.

p>

4.

Dobbeltklik på drevikonet for den bærbare computers harddisk, generelt E: \\.

5.

Naviger til E: \\ Wireless \ D-Link \. Dobbeltklik på filen 'setup.exe.' Dette lancerer installationsprogrammet D-Link. Klik på 'Næste' på installationsskærmen for at starte installationsprocessen.

6.

Følg alle vejledninger på skærmen, som installationssoftwaren guider dig gennem installation af drivere til det trådløse kort . Installationen kan tage flere minutter.

7.

Klik på knappen 'Afslut' for at lukke installationssoftwaren og genstarte computeren. Første gang du bruger DWL-650, kan Windows-operativsystemet bede dig om at bekræfte den nye hardware.

8.

Højreklik på 'Instant Wireless Configuration Utility' placeret i Windows systembakke nederst til højre på skærmen. Vælg fanen 'Konfiguration' og indtast dine trådløse netværksoplysninger, f.eks. Netværksnavn og adgangskode. Klik på 'Anvend' for at gennemføre ændringerne.

DWL-650 trådløse kort er fremstillet af netværksadapterleverandøren D-Link Corporation, som er kendt blandt forbrugere og virksomheder for sine trådløse routere, adaptere og netværksenheder. DWL-650 tilføjer trådløse internet- og netværksfunktioner til bærbare computere.