Sådan installeres en Bluetooth-enhed i en Acer-bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din internetbrowser. I adresselinjen øverst i browseren skal du skrive 'support.acer.com' for at gå direkte til webstedet for Acer-software for at finde applikationssoftwaren, der er kompatibel med din bærbare model. Du bliver bedt om at indtaste dit land på det kortbillede, der vises på skærmen. Klik på dit land, som skal vises som et link.

2.

Klik på 'Drivers and Downloads', der findes i venstre rude på skærmen. Driveren er applikationens software, der muliggør dets funktionelle funktioner på dit operativsystem. Du skal downloade enhedens driver for at installere funktionen og anvende den på din harddisk. På siden Drivers and Downloads skal du vælge 'Notebooks' i den første rulleliste. En liste over bærbare modelnavne vises. Vælg din Acer laptop 's model navn og klik på 'Søg'. Næste side viser de genererede resultater af drivere og software downloads, der er kompatible med din bærbare computer.

3.

Scroll gennem listen og klik på Bluetooth-funktionens download. Det skal kaldes 'Bluetooth Driver og Application.' Læs operativsystemet angivet under hver version for at sikre, at du bruger den rigtige til dit system. Klik på 'Download File', der er angivet under operativsystem til at starte installationen. Din computers fildownloadsskærm vises.

4.

Klik på 'Gem' for at starte overførslen. Gem filen i standardmappen, som dit operativsystem giver. Når downloadingen er færdig, skal du gå til filens placering. Højreklik på filen for at få vist de ekstra muligheder for filen. Rul ned i menuen og klik på 'Uddrag alle.' Udvindingen afslører installationsprogrammets link og ikon Klik på ikonet for at starte den oprindelige downloadproces. Downloaden starter, og når den er færdig, vises en anden skærm.

5.

Klik på 'OK' og en anden skærmen vil automatisk blive vist. Det vil bede dig om at læse og acceptere betingelserne licensaftalen. Klik på 'Jeg accepterer' for at fortsætte. Den sidste del af din download vises i InstallShield Wizard. InstallShield Wizard informerer dig om, at downloaden har afsluttet succes. Klik på 'Udfør' for at lukke installationsprogrammet.

Tips og advarsler

  • Hold dig i nærheden af ​​den enhed, du forsøger at parre din bærbare Bluetooths funktion til. Afstand påvirker parternes stabilitet og succes. Husk at deaktivere din Bluetooth-funktion, når du er færdig med at bruge den. Bluetooth tager meget batterilevetid til at køre, fordi det er en intern funktion.
  • Sørg for, at operativsystemet opfylder de minimumskrav, der er nødvendige for at installere Bluetooth-funktionen. Brug den rigtige Bluetooth-version til dit operativsystem.
  • Installation af Bluetooth på en Acer-bærbar computer kan virkelig udvide computerens evner, hvilket gør det lettere for dig at oprette forbindelse og netværk med andre elektroniske enheder. Dette netværksværktøj føjer til enkelhedens frynsegoder, at bærbare computere bidrager til vores hverdag. Denne installation er ret simpel, fordi det kun kræver at downloade enhedens driver. Driveren er den software, der installerer Bluetooth-enheden på din bærbare computer. For at installere Bluetooth-enheden på din bærbare computer, skal du blot tilføje enhedens software til din bærbare computer .