Sådan installeres en Netgear trådløs router uden cd'en

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Manuel installation af Netgear Wireless Router

1.

Sluk din computer og modem.

2.

Find Ethernet-ledningen, der løber fra dit modem til din computer. Fjern stikket fra computeren.

3.

Tag den stikkede ende og sæt den i Ethernet-porten på Netgear-routerens bagside.

4 .

Slut det Ethernet-kabel, der fulgte med routeren, til LAN 1-porten på bagsiden af ​​routeren. Tilslut den anden ende til Ethernet-porten på bagsiden af ​​din pc, den samme port, du tog Ethernet-kablet ud i trin 2.

5.

Tilslut modemet og drej tændt Vent 2 minutter.

6.

Tilslut routeren. Vent endnu 2 minutter.

7.

Tænd for din computer og kontroller lysene på forsiden af ​​routeren. Alle fire lys bør tændes. Hvis det tredje lys ikke tændes, skal du kontrollere Ethernet-forbindelsen fra routeren til modemet, sørg for, at det er sikkert, og modemet er tændt. Hvis den fjerde ikke tændes, skal du kontrollere Ethernet-forbindelsen fra routeren til pc'en, sørg for, at forbindelsen er sikker, og computeren er tændt.

Tilslutning til og opsætning af router

< p> 1.

Åbn din internetbrowser og skriv 'www.routerlogin.net' i adresselinjen.

2.

Et loginvindue åbnes og spørg efter et brugernavn og adgangskode. Indtast 'admin' for brugernavn og 'adgangskode' for adgangskoden. Dette er standardindstillingen for Netgear. Hvis det ikke virker, skal du kontrollere papirarbejdet, der fulgte med routeren.

3.

Når du har oprettet forbindelse til routeren, åbnes en installationsguiden. Denne opsætningsguide fører dig igennem den endelige proces med konfiguration af din router.

Tips og advarsler

  • Når du tilslutter til en strømkilde, skal du bruge en overspændingsbeskytter for både modemet og routeren.
  • Når du tænder modemet, routeren og computeren først, skal du følge instruktionerne og vente, inden du starter den næste komponent. Dette giver modemet, computeren og routeren den tid, der er nødvendig for at etablere kommunikation med hinanden.
  • Netgear trådløse routere leveres med en cd til installation, men hvis diskdrevet ikke virker på din pc eller du ikke har cd'en længere, er der en anden måde at installere Netgear router på.