Sådan laver du en bærbar computer på WiFi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd din trådløse adapter. De fleste moderne bærbare computere leveres med interne trådløse adaptere, der modtager WiFi-signaler. Eksterne adaptere er også tilgængelige. Sørg for, at hvis din adapter har en 'On / Off' -kontakt, drejes den til 'On'.

2.

Find et trådløst hotspot. Hvis du er hjemme og har et trådløst netværk, skal din adapter afhente signalet. Hvis ikke, prøv at gå til en kaffebar eller et andet annonceret sted, hvor trådløse netværk er tilgængelige.

3.

Naviger til 'Kontrolpanel> Netværksforbindelser> Trådløse netværk' Kontrollér de trådløse netværk, der er tilgængelige, ved at højreklikke på 'Trådløse netværk' og vælge 'Se ledige trådløse netværk'.

4.

Vælg det trådløse netværk, du vil oprette forbindelse til og klik på 'Connect'. Hvis netværket er beskyttet med adgangskode, bliver du bedt om at indtaste adgangskoden.

5.

Kontroller forbindelsen ved at åbne din webbrowser og navigere til et populært websted. Hvis den indlæses, fungerer din WiFi WiFi-forbindelse korrekt.

Udtrykket 'WiFi' bruges uformelt til at beskrive ethvert trådløst LAN-signal eller forbindelse. WiFi fungerer ved hjælp af et modem og en trådløs router, der sender datasignalet. Computere med trådløse adaptere kan hente dette signal og logge på det trådløse netværk for at få adgang til internettet.