Sådan øges en trådløs router signal s dækning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt routeren på et centralt, forhøjet sted. Det kan synes indlysende, men det er meget almindeligt, at routere placeres i hjørnet af et hjem på gulvet, hvilket giver suboptimal signalstyrke og dækning. Prøv at placere routeren, så de fjerneste punkter, hvorfra den kommer til at få adgang, er den samme afstand fra routeren.

2.

Fjern hindringer. Trådløse radiosignaler svækkes af andet materiale end luft, der kommer i vejen. Vægge, karabiner, fisketanke og andre genstande svækker et trådløst signal. Prøv at placere routeren, så den skaber en direkte linje til de adgangspunkter, du ønsker. Fjern de forhindringer, der kan flyttes.

3.

Opgrader din routerens antenne. Mange routere har svage antenner eller antenner, der sender signaler i alle retninger. kraftigere antenne, eller en der kun sender signaler i den retning, du planlægger at få adgang til den, kan du øge signalstyrken.

4.

Brug en trådløs repeater. repeater er standard tilføjelsen på enheden, der bruges til at øge trådløs signalstyrke. En repeater er en enhed, som modtager og derefter sender et trådløst signal igen. Ved at sætte en repeater et eller andet sted mellem din router og dine adgangspunkter, der har brug for højere signalstyrke, vil adgangspunkterne Modtag et mere direkte og klart signal.

Fjern omgivelsesinterferens. Bortset fra fysiske forhindringer vil bølger, der afbrydes af andre wi-fi-routere og apparater, reducere signalstyrken. Ved at slukke for andre wi-fi-enheder eller skabe fysiske forhindringer foran dem kan dit eget trådløse signal være øget.

Tips og advarsler

  • Hvis dit trådløse signal stadig ikke er så stærkt, som du ønsker, skal du overveje at opdatere de trådløse kort i de computere, der har adgang Wi-Fi-forbindelsen, eller få en nyere router.
  • En trådløs router er en enhed, der kan opdele en normal kablet internetforbindelse, såsom den, der udføres af et kabelmodem, til et wi-fi-signal, der gør det muligt for andre computere i nærheden at få adgang til internettet. Brugen af ​​trådløse routere har eksploderet på grund af den bekvemmelighed, at de er i stand til at bevæge sig rundt i et lokaliseret område med konstant internetadgang uden den kvæle, der skyldes Ethernet-kabler. Et af de største problemer med trådløst netværk er imidlertid, at en router s signal kan blive svag på grund af afstand og interferens.