Sådan opretter du et trådløst netværk til DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut DSL modemets Ethernet-kabel (også kaldet et netværkskabel) i porten bag på den trådløse router, der er mærket 'WAN' eller 'Internet.' Tilslut routeren ' s AC adapter i stikkontakten og sæt stikket i stikkontakten på bagsiden af ​​routeren. Tilslut straks strømmen fra DSL-modemet i nogle få sekunder, og sæt det derefter i igen. Dette tvinger modemet til at genkende routeren.

2.

Tænd hver computer . Enhver enhed, der allerede har integreret trådløs forbindelse, er allerede klar til at oprette forbindelse til netværket. For at tilføje trådløs kapacitet til en computer skal du tilslutte en USB-trådløs adapter. Disse er tilgængelige for mindre end $40 på de fleste store elektronikforretninger. Dobbeltklik på Wi-Fi-ikonet i nederste højre hjørne af skærmen, og klik på dit netværks navn for at oprette forbindelse. Dette vil normalt være din router s mærke, og det er næsten altid netværket med den højeste signalstyrke.

3.

Fastgør det trådløse netværk ved at aktivere WPA-kryptering. Dette vil holde udenforstående fra at bruge din forbindelse eller få adgang til dine filer og personlige oplysninger. Kontakt din router's dokumentation for at få oplysninger om, hvordan du aktiverer denne funktion, da hver model har en anden metode til at få adgang til konfigurationsmenuen.

Tips og advarsler

< li> Hvis du vil aktivere deling af filer og printere ud over DSL-forbindelsen, skal du køre guiden Netværkskonfiguration i Kontrolpanel.
  • Lad aldrig din trådløse router være usikker.
  • Opsætning af et netværk til deling af en DSL-forbindelse har aldrig været lettere. Trådløs netværksteknologi muliggør opsætning, der er lige så nem som at tilslutte routeren til væggen og modemmet, og derefter køre softwarekonfigurationen. De automatiske netværkskonfigurationsværktøjer i dagens operativsystemer eliminerer behovet for manuelt at konfigurere forbindelsen for at få det til at fungere. Denne proces er forholdsvis let, og de fleste af det gennemsnitlige færdighedsniveau kan afslutte jobbet på omkring 30 minutter.