Sådan overfører du kontakter med Bluetooth

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først skal du parre din computer og mobiltelefon. Enhver enhed er lidt anderledes i denne henseende, men det skal være selvforklarende - gå til Bluetooth-menuen på din telefon og vælg u0026 quot; Tilføj ny enhed u0026 quot; og gå derfra. Du skal gøre enhederne tilgængelige. Følg hver enheds instruktioner for at gøre det.

2.

Når du har parret dem, skal du gå til telefonens kontaktliste. På en Verizon-telefon skal du gå til Valg - u0026 gt; Send navn kort. Andre telefoner skal have lignende muligheder. Klik på 'Via Bluetooth', og du kan derefter vælge flere 'navnekort' for at sende til pc'en. Disse 'navnekort' er kontaktoplysninger, der er gemt i et format, som elektroniske enheder, som f.eks. din computer og opkaldstelefon kan forstå.

3.

Klik på 'Send', og overførslen af ​​kontakter begynder. Du skal sandsynligvis acceptere overførslen på pc'en. Gem navnekortene i en nem at huske mappe. Du er færdig!

Tips og advarsler

  • Sørg for at sikkerhedskopiere pc-filerne også!
  • Følg hver enheds instruktioner for at oprette Bluetooth-linket.
  • Har du planer om at modtage en ny mobiltelefon snart, men du frygter den berygtede manuelle indtastning af kontaktoplysninger, der følger med telefoner uden SIM-kort? Har nogen stjålet din telefon tidligere? Ønsker du at lære at overføre kontakter gratis med Bluetooth? Læs videre!