Sådan tilkobles en 5-port netværks hub

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning af et Ethernet-hub

1.

Forstå, at et netværkshub kræver en ekstern strømkilde, men den bruger ikke meget strøm. Når du ser ud til at placere dit netværkshub og etablere dit netværk, skal du overveje, hvordan du opfylder navets krav til en strømkilde. Det er mest almindeligt, at en hub har en regulator eller transformer, der reducerer indgangsspændingen fra en almindelig husudgang til den nominelle spænding, der kræves af hubets elektronik. Hvis du vil forbinde denne hub til en stikkontakt eller en type af UPS, vil du måske søge efter et nav, hvis transformer ikke er faktisk indbygget i vægstikket - da det kan forstyrre de andre udsalgssteder, der er tilgængelige i en UPS eller almindelig strimler på skrivebordsmodul.

2. Når der er strøm til navet, skal du forbinde netværksenhederne. Det er muligt at forbinde næsten alle enheder, der har en ethernet-grænseflade, så du kan forbinde X-Box-spil systemer, en printer / faxmaskine, en stationær computer, din internetforbindelse og en tv-enhed. I teorien kan alt, der forbinder via navet, kommunikere med alt andet uden at skulle konfigurere navet på nogen måde. Selvom de alle kunne tale, er det muligt at printeren ikke har noget at sige til tv-enheden.

3.

As semble dine kabler. Ethernet-kabler kommer i forskellige typer, men de mest almindelige kabler er dem, der typisk bruges til nav. Den rigtige type (også den mest almindelige type) af ethernet-kabel er den ubeskyttede twisted pair (UTP) med RJ-45-stik. Et RJ-45-stik ser ud som en ekstra bred telefonstik. Ethernet-ledninger skelner ikke mellem den ene ende og den anden. Enten går det i enten huben eller netværksenheden.

4.

Planlæg ledningerne. Ethernet fungerer ikke godt over store afstande, så hvis du har mere end 100 fod mellem din computer enhed og dit hub, skal du købe et andet hub for at placere et sted mellem de to. Det er også derfor, du ikke finder butikker, der sælger ethernetkabler, der er mere end 100 fødder langt. Selv om de er mere tilgivende end fiberoptiske og mere fleksible end koaksialkabel, er der begrænsninger for det misbrug, dine kabler kan tage. Undgå at krympe dem og ikke hæfte dem på plads. Hvis du skal sikre dem af en eller anden grund , brug den samme type begrænsninger, der anvendes til koaksialkabel.

5.

Slut alt i. Ethernet er lavspænding, så der er ingen fare i håndtering af disse kabler. Tilslut et kabel til både nav og en enhed, hvis enheden er tændt, vil du se et konstant grønt lys på den pågældende port. Dette lyser i dicates 'kontinuitet'. Det betyder, at den fysiske forbindelse mellem enheden og navet virker. Hvis der ikke er noget grønt lys, betyder det, at enten kablet er defekt eller enheden ikke engang forsøger at bruge sin Ethernet-forbindelse. Prøv at slukke for enheden og vent et øjeblik og derefter tænde det igen.

Du kan også se et blinkende grønt lys på navet. Selvom det varierer alt efter modellen, indikerer et blinkende grønt lys typisk information, der flyder til og fra navet.

Tips og Advarsler

  • Når du planlægger en installation, overvej at montere navet på en overflade med skruer eller negle. Navene er så lette, at spændingen på ethernetkablerne nemt kan få navet til at bevæge sig. Hubs er ikke følsomme over for orientering, så gratis at montere dem på hovedet, på vægge eller på undersiden af ​​et skrivebord.
  • Det er vigtigt at vide, at alt sammenhængende kan 'tale', fordi at forbinde et internetmodem til et hub, kan alt andet på hub pludselig være 'på internettet' på en måde, som mange forældre måske ikke har til hensigt.
  • Et netværksnav er et selvstændigt miniatyrnetværk. Plugging i en hub betyder fysisk at forbinde til alle de andre maskiner, der er tilsluttet det nav. Installering af et femports netværks hub er enkelt: Teknologiforbrugere på alle niveauer vil kunne gøre det inden for få sekunder efter at have erhvervet materialerne.

    I USA er alle disse materialer tilgængelige på en bred række detailbutikker, såsom Best Buy, Radio Shack, Target, Wal-Mart og endda nogle apoteker. Et nav er en meget enkel netværksenhed. Det er muligt, at du kan finde en faktisk hub, der er svært at finde, fordi priserne på deres mere dygtige fætre (switches) er faldet dramatisk i løbet af det første årti af 2000. Men for de fleste applikationer erstatter en netværksskifte perfekt. Disse instruktioner vil også fungere for kontakter, da de arbejder for nav.