Sådan tilsluttes forskellige computere til 1 printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilføjelse af en printer til et computernetværk

1.

Åbn Kontrolpanel på den computer, der er fysisk forbundet til printeren. Se efter ikonet 'Printere og faxe' til Windows XP eller 'Printere' -ikonet for Vista. Dobbeltklik på dette ikon, og du skal se den printer, du vil dele opført.
Højreklik på din printer og vælg derefter 'Deling'.

2.

Find en 'Deling' -fanen i din printerens egenskaber. Navngiv din printer med det formål at dele. Vælg et simpelt navn og klik på 'OK', når du er færdig.

3.

>

Tilføj den delte printer på hver computer, der er tilsluttet netværket, der bruger printeren. Åbn Kontrolpanel og vælg enten 'Printere og faxe' (XP) eller 'Printere' (Vista). Vælg 'Tilføj en printer 'og vælg derefter' Tilføj et netværk, trådløs eller Bluetooth-printer. '

4.

Find din printer på en liste over resultater, som Windows vender tilbage til dig, og vælg den. færdiggør processen med at tilføje din printer til dit netværkssystem. Printeren skal nu vises som en udskrivningsindstilling, når du vælger muligheden for at udskrive noget.

Computere, der er tilsluttet af et lokalnetværk (LAN), er en gruppe computere, der er konfigureret til at dele data og forskellige forbindelser, herunder internet.
Du skal have en router installeret til at oprette et lokalnetværk og derefter hver computer, der er inkluderet i netværket, er tilsluttet via routeren.
Computere, der er tilsluttet af et LAN, kan let konfigureres til at dele hardware, herunder printere. Her er nogle enkle instruktioner til konfiguration af en printer til brug på et LAN.