Fordele ved trådløst netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Spar penge

Oprettelse af et kablet netværk i et hjem eller kontor kan være dyrt, og ikke kun på grund af alle ledninger, der er nødvendige, men på grund af opsætningen også, da teknikere skal ansættes til ledninger et stort netværk, mens dette ikke er nødvendigt for en trådløs enhed.

Arbejde fra ethvert værelse

Surf på internettet fra ethvert værelse i huset uden en ny konfiguration.

Portabilitet

Trådløst netværk -brugere kan nemt flytte mellem forskellige netværk, så du kan nemt gå fra dit hjem til en nabolaget kaffebar.

Gæster

Når du har besøgende, kan de tilslutte deres computer til dit trådløse netværk med en klik på en mus. Dette ville vise sig at være meget vanskeligt i et kablet netværk, da dataportene er begrænsede.

Nem udskrivning

Med et trådløst netværk kan flere computere alle udskrive fra kun en printer uden at skulle behøve ekstra kabelforbindelser . Der er mange fordele ved et trådløst netværk over et traditionelt, kablet netværk. Da flere og flere boliger og virksomheder går trådløst, bruges denne teknologi i vid udstrækning. Når omkostninger og brugervenlighed inddrages, er muligheden for et trådløst netværk uovertruffen.