Hvad er Photon Research?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Identifikation

En foton er et kvantum af elektromagnetisk stråling, der har partikel- og bølgeegenskaber. Det har ikke en elektrisk ladning eller masse. Det har strøm og energi.
Photonics er videnskaben om strålende energi, den videnskabelige undersøgelse af egenskaber og anvendelser af lys og andre former for strålingsenergi, herunder generationen af energi og informationsbehandling
Synligt lys består af fotoner, der er partikler. Dette er bærere af elektromagnetiske interaktioner.

Udviklinger

Sir Isaac Newton undersøgte udviklingen af ​​forståelsen af ​​lys. Hans syn var de små partikler udgør lys. Idag kan undersøgelsen af ​​fotoner ske med enheder, som øger partiklernes og detektors hastighed, hvor resultaterne af partiklerne, der rammer et mål, detektoren, analyseres.

Fotoforskning < / h2> Photon Research fortsætter arbejdet med at opdage egenskaber. Ny forståelse resulterer i større forståelse for, hvordan tingene virker. Vedvarende forskning ser på, hvorfor fotoner er uden masse.
Ny udvikling i applikationen s resultat. Praktiske anvendelser spænder fra kommunikation og laser. Kvantecomputeren bruger de grundlæggende aspekter af partikler som fotoner til lagring, behandling og overførsel af information.

Fotoner bruges til forskning

Fotoner bruges til forskning inden for kemi, elektronik (mikro), medicinudvikling, videnskaben af materialer, fysik, miljøets arbejde som vejret, medicinsk forskning og billeddannelse. Materialernes art kan studeres under forhold, der er svære. De bruges også til teknik og den løbende udvikling af nye måder at bruge fotoner på. Ved brug af acceleratorer kan fotoner bruges til at opdele atomer - hvilket gør det muligt at studere komponenterne yderligere.

Konklusion

Tværfaglige samarbejder anvendes i fotonforskning. En del af målet med fotonforskning er udviklingen af ​​Grand Unified Theory. Denne teori er at forklare universets virkninger og give flere forskningsområder. Photon videnskab og tilhørende forskning er et udviklingsfelt. Nationalt og internationalt er videnskaben om fotonforskning involveret i at studere områder fra den meget lille verden af ​​partikelfysik til universets storhed. Processen med at lære hvordan fotoner opfører sig, er dels en søgning efter en samlet teori om hvordan universet virker.
Fotoner bruges i forskning, der studerer partikler. Photon Research beskæftiger sig med, hvordan materialer samles og hvordan de virker. Energiområdet ses og sundhedsplejebiologi, såsom udvikling af medicin.