Hvordan kan jeg forbinde 3 pc'er til 1 printer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se dokumentationen, der fulgte med dine computere, for at finde ud af, om de har Ethernet netværkskort eller trådløse netværkskort. Køb en standard kablet eller trådløs router afhængigt af hvilken type kort computeren har.

2.

Tilslut et Ethernet-kabel fra den udgående port på dit kabel eller DSL modem til ' WAN 'port på routeren. Tilslut Ethernet-kabler mellem de tre computere og de andre porte på routeren, hvis du bruger en kablet enhed. Klik på 'Start' knappen på computerens skrivebord og klik derefter på 'Kontrolpanel.' Klik på 'Network Center' og vælg derefter 'Connect to a Network.' Gentag processen for de to andre computere.

3.

Kontroller portene på bagsiden eller siden af ​​din printer for at se om den allerede har en Ethernet-port eller hvis den kun har en standard USB-port. Ethernet-kabel fra printeren til en åben port på routeren, hvis den har en Ethernet-port. Køb et Ethernet-til-USB-stik, hvis printeren ikke har et Ethernet-kabel, og brug det til at forbinde et Ethernet-kabel i USB-porten. Køb en trådløs netværksadapter, der plugger ind i en USB-port, i stedet hvis du bruger en trådløs router.

4.

Åbn menuen 'Start' igen på en af ​​computerne og gå tilbage i kontrolpanelet. Klik på 'Printere', og vælg derefter indstillingen 'Tilføj en printer'. Klik på den mulighed, der står 'Netværksprinter', og vælg derefter navnet på din printer fra listen over muligheder. Klik på 'OK' for at forbinde printeren til computeren.

5.

Gentag processen for de to andre computere, så de også kan få adgang til printeren.

Tips og advarsler

  • Hvis du har flere printere oprettet, kan du vælge den, du lige har tilføjet, ved at gå gennem dropdownlisten af ​​indstillinger i dit tekstdokument eller billedprogram.
  • Hvis du bruger en version af Microsoft Windows, bortset fra Vista, kan du opleve, at nogle af mulighederne er angivet under forskellige navne, selvom de stadig vil være i Kontrolpanel.
  • Hvis du har flere pc'er, som alle har brug for at udskrive dokumenter, f.eks. I en skole eller hjemme kontorindstilling, behøver du ikke at købe en separat printer til hver computer. Med tilføjelsen af ​​en router og et par Ethernet-kabler kan du opsæt et netværk mellem computere, så alle kan få adgang til printeren, når de skal.