Hvordan kan jeg forbinde to computere til en printer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg din metode til deling af printeren. Du har valget mellem oprettelse af et netværk eller opsætning af en printserver. Oprettelse af en printernetkort kræver mere hardware udover at oprette et netværk, mens du kun opretter et netværk, der nedskæres på rod på dit kontor.

2.

Tilslut den primære, eller først, computer til printeren. Dette sker traditionelt med et printerkabel, der forbinder den primære computer med printeren. Hvis dette er første gang computeren er tilsluttet printeren, skal du følge producentens anvisninger for installation og opsætning.

3.

Skift indstillingerne på primære computer for at tillade deling af printeren. Gå gennem kontrolpanelets menupunkt og vælg printere. Højreklik på printervalg og vælg 'Del printer.' Du kan nu dele printeren med andre computere på netværket

4.

Tilslut den sekundære computer til printeren. Åbn den delte printerindstilling fra den sekundære computer. Vælg 'netværkskvarter' og find den primære computer. Dobbeltklik på den primære computer og de delte ressourcer bliver tilgængelige. Dobbeltklik på printeren. Du kan nu bruge printeren fra begge computere.

Tips og advarsler

  • Microsoft og Apple post artikler til fejlfinding, når du er netværk computere og deling af ressourcer. Skulle du opleve et problem, disse artikler kan hjælpe dig med at bestemme årsagen og kan også foreslå et middel.
  • De mange spring og grænser, der tages af teknologien, giver computerbrugere en række muligheder for nemheds skyld. Computere kan fungere både som trådløst og trådløst, og kan også dele ressourcer og filer. Denne deling gør det muligt at strømline hjemme- og forretningskontorer, og forenkler den engangsløse verden af ​​computerbrug. Printere, en af ​​de mest almindelige stykker kontorudstyr, er kun en af ​​ressourcerne, der kan deles mellem computere.