Hvordan man sikkert surfer på nettet; ingen snoops eller tyve og ingen 1337 hacking kræves

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret en SSH-bruger, det er super nemt på dreamhost; Gå til Panel u0026 gt; Brugere u0026 gt; Ny bruger u0026 gt; Shell bruger. Kontakt din vært for at få oplysninger om hvordan.

2.

Åbn Terminal eller på Windows; PuTTY. (Mac: Applications u0026 gt; Utlities u0026 gt; Terminal, Linux: Applications u0026 gt; Tilbehør u0026 gt; Terminal)

3.

Afslut FireFox og gå til http://ipchicken.com og noter din IP-adresse.

4.

Installer FoxyProxy for firefox. Klik på Tilføj nyt, tilføj en beskrivelse og konfigurér SOCKS-adresse som Localhost og port som 1080. På Windows gør det samme.

5.

Skift tilbage til terminal eller stop og skriv derefter i følgende kommando uden citater: 'SSH -D 1080 user@server.comu0026quot;
Udskift bruger med dit ssh brugernavn og server.com med din serveradresse. -D er en kommando til at oprette port videresendelse, vær opmærksom på at den er i store bogstaver, det er meget vigtigt at være overordnet eller ellers på Mac, det vil returnere en fejl, 1080 er den havn vi kommer til at videresende alle trafik gennem. Hvis den pågældende port ikke virker, kan du prøve en anden fra listen over TCP- og UDP-porte fra Wikipedia. Det ville være bedst at holde fast ved de fleste almindelige brugte porte som angivet i Wikipedia, da andre porte ville blive blokeret, VLC eller RDP-porte måske din bedste skud på begrænsede netværk.

6.

Åbn FireFox, klik på rullemenuen på FoxyProxy under adresselinjen og klik derefter på Apply. Gå nu tilbage til http://ipchicken.com sammenligne IP-adresser med den, du tidligere har noteret. Skal være anderledes. Hvis det er, alt sikkert og nu gjort!

7.

Surf sikkert nu !!

Tips og advarsler

  • Du kan konfigurere andre programmer til at sende trafik via en SOCKS-proxy, f.eks. AIM eller e-mail-klienter, for at surfe sikkert hele tiden. oprettelse af SSH-brugeren på din vært, gør Dreamhost det nemt, andre jeg er ikke sikker på. Men den gode nyhed, efter dette vil hele din trafik være sikker og sikker. Jeg vil elske at bruge dette på kaffebarer, men pas på, hvis du har begrænset båndbredde, har jeg over 500 gb, så jeg er ikke bekymret for.
  • Jeg er paranoid, alle er ude for at få mine data specielt med alle de darnede IT-studerende på min skole. Jeg har brug for en måde til sikkert at kontrollere min e-mail adgang eller begrænsede websteder, når det er nødvendigt. For at gøre det skal jeg enten bruge en computer hjemme som en server eller en ekstern server. Jeg går med en fjernserver ..

    SSH står for Secure Shell, det er en slags ligesom FTP men mindre GUI og mere kommandolinje type interface . SSH krypterer dine data, da det strømmer ud til nettet, og dekrypterer det i den anden ende, det kan bruges til at køre kommandoer på eksterne servere eller til at kopiere filer og meget mere. Ved hjælp af SSH skal vi henvise trafik fra FireFox ved hjælp af FoxyProxy gennem en port som 1080 til vores host back-up til nettet.