Sådan blogger du med OpenOffice.org Writer - Basic Blogging

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på Blogger og naviger til udstationeringsområdet. Vælg u0026 quot; nyt indlæg u0026 quot ;. Sørg for, at det nye postvinduesfokus er på u0026 quot; compose u0026 quot; fane. Klik blot på fanen for at være sikker.

2.

OpenOffice.org Writer er gratis og en del af OpenOffice.org-pakken af ​​MS Office-kompatibel software. Åbn programmet Writer til et nyt dokument.

3.

Skriv dit blogindlæg. Formater det som du vil. Du vil være glad for at opdage, at tekstformatering, og borde vil fungere så nemt som du vil. Når du er færdig, skal du fremhæve hele dokumentet ved at holde kontroltasten nede (Ctrl) og trykke på 'A' -koden. ; nøgle.

5.

Skift til blogger og kontroller, at du er i 'Komponere' tilstand.

6.

Skift tilbage til Writer. Træk hele markeringen til proceslinjen og hold den over blogger-knappen. Skærmen skifter til bloggervisning. Hold stadig nede den venstre museknap, sørg for at markøren er i boksen for at komponere din blog post.

7.

Slip knappen og dit forfatterdokument vil blive kopieret til blogger-grænsefladen.

8.

Klik knappen 'offentliggør'. Næsten øjeblikkelig får du besked om, at visse HTML-TAG ikke er tilladt. Du skal ikke bekymre dig om det. Du skal blot trykke på slette nøglen, da blogger nemt fremhævede den overfaldende linje. Klik derefter på 'publicer u0026 quot; en gang til. Sandsynligvis får du denne besked tre til fire gange. Hvad der sker er, at nogle af de uønskningskoder, der er indsat af softwaren, fjernes. Så fortsæt med at slette og klikke på 'publicer', og inden for et eller to minutter vil du få en succesfuld bloggerpost.

Tips og advarsler

  • Dette er en fantastisk måde at komme i gang. Det viser kun, at der næsten altid er en måde at vinde.
  • Don ' t Lad dette stoppe dig fra at lære grundlæggende HTML. Ved at lære HTML, vil du kunne duplikere dit indlæg og gøre det hurtigere.
  • Denne artikel er til de af jer, der blot ønsker at komme på blogger og blog uden at bekymre sig om at lære HTML. Her er en enkel metode til hurtigt at komme online og flytte.