Sådan blogger du på Blogger.com - Grundlæggende blogging

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Peg din webbrowser til https://www.blogger.com/start. Klik på den store orange-knap, der siger 'Opret en blog'.

2.

Du er nu på den vitale statistikside. Du skal indtaste din e-mail-adresse, et kodeord, du vælger to gange, et brugernavn, en ordverifikation og acceptere servicevilkårene.

3.

Når du klikker fortsæt, du vil være på den side, hvor du navngiver din blog. Hvis du vil gå i kommerciel handel og forsøge at tjene penge, vil du gerne bruge søgeord relateret til din virksomhed eller produkt.

4.

Nu vælger du en skabelon. En skabelon er simpelthen en blueprint for, hvordan din blog vil se online. Du kan ændre det, når du ønsker det. HVIS du har HTML-færdigheder, kan du hakke det til dine hjerter indhold og virkelig jazz det op. Vælg den du ønsker og fortsæt.

5.

Hej, du er færdig! Klik på Start Blogging og introducér dig selv i verden! Great Job.

Tips og advarsler

  • Blogger er helt gratis og har den nemmeste grænseflade. Der er andre blogging platforme, men for begyndere, Gå til Blogger.
  • Pas på, Blogging kan være vanedannende og tidskrævende.
  • Blogging er den nye journaling. Det er også de nye medier. Det er den måde, vi masserer på i den moderne verden. Blogging kan være hårde nyheder på en ikke-traditionel måde. Blogging kan også være et resumé af din dag og dine private tanker. Jeg hørte det sagde, at en ud af fem amerikanere har en blog. I slutningen af ​​denne artikel vil du blive introduceret til blogging, og det vil ikke koste dig en krone.