Sådan forbedres dit trådløse netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Muligvis er den bedste måde at øge dit trådløse netværk signal til at placere routeren på en central placering. For eksempel, hvis du har en computer i fire forskellige rum, så prøv routeren i et rum, der er relativt midt i dem alle. Hvis du gør dette, sikres et signal til hver computer med samme signalstyrke.

2.

Et trådløst netværk afhænger ikke kun af routeren. Data sendes fra routeren til computeren og derefter tilbage igen.Det er rigtigt, data sendes fra din computer tilbage til routeren.Hvis du er tæt på routeren, og du stadig har problemer med et svagt signal, kan du kontrollere den netværksadapter, som computeren anvender .Det er almindeligt, at netværkskortene fungerer som fejl, eller hvis de bare har det. Hvis du har dette problem, kan du se på at udskifte det trådløse netværkskort for at løse det.

3.

Så måske bruger din arbejdsplads et trådløst netværk. Måske får du en langsommere forbindelse til dine medarbejdere. Eller måske din trådløse netværksadministrator og modtage klager af langsomme forbindelseshastigheder. Hvis din arbejdsplads ligger i en stor bygning, er der en fodboldbane for eksempel vil du få problemer bare på grund af rækkevidde. Trådløse routere og netværk har rækkevidde limi taions. I stedet for at investere i en bedre trådløs router kan du se på trådløse repeater. En trådløs repeater udvider dit netværk længere end det, routeren kan gøre alene. Det er ligesom at tilføje en helt ny router til blandingen, der blot relæer og fornyer signalet.

4.

Sørg for at dobbelttjekke frekvenser. Trådløse routere opererer typisk på en 2,4 GHz-frekvens, som kan være den samme frekvens som mange andre elektroniske enheder. Enheder, der arbejder med samme frekvens, vil ikke stoppe den trådløse router fra at fungere, men det kan svække signalet. Hvis du bruger mange enheder, der bruger den frekvens, kan du se på en trådløs router, der fungerer på flere forskellige frekvenser.

5.

Opdater, opdater og opdater igen. Det er meget almindeligt, at producenterne finder fejl, tilføjer funktioner og frigiver hotfixes til routerens firmware. Af denne grund vil du gerne være på toppen af ​​opdateringerne. Ikke opdatering kan få dig til at gå glip af nogen nyere funktioner, der kan fremskynde din forbindelse eller gøre dit signal stærkere.

Tips og advarsler

  • Placer den trådløse router i et centralt område
  • Kontrollér, at trådløse routers fabrikants website opdateres.
  • Sørg for, at andre elektroniske enheder ikke forstyrrer routeren
  • Trådløst netværk er intet mindre end fantastisk. At kunne sidde ned på en stationær pc i computerrummet og surfe på nettet og derefter kunne tage din bærbare computer til dit soveværelse for at tjekke din e-mail er, hvad der gør trådløse netværk så store. De tilbyder meget med hensyn til fleksibilitet, og du får tilfredsheden med ikke at skulle binde dig til et rum, hvis du gør en masse arbejde online. Hvis du kombinerer bærbarheden af ​​en bærbar computer med fleksibiliteten i et trådløst netværk, kan du i det væsentlige have en internetforbindelse fra ethvert værelse i dit hus.

    Men nogle gange kan du bemærke, at din tilslutningshastighed på din bærbare computer ikke er så god eller hurtig som din stationære pc i computerrummet. Det er typisk på grund af din signalstyrke på dit trådløse netværk. Hvis du har et svagt signal, vil du se langsommere browsing og langsommere doanload-hastigheder. Så her er et par skridt for at sikre, at dette ikke sker eller i det mindste skæres tilbage på forekomsten.