Sådan hentes en trådløs bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bekræft, at din bærbare computer har trådløs kapacitet. Windows-brugere kan tjekke ved at åbne enhedshåndteringen for at se, om der er installeret et trådløst kort. Mac-brugere kan åbne Om denne Mac (under Apple øverst til venstre i søgemaskinen) og vælge Mere info ... og derefter Netværk. Alt Trådløse kort (kaldet AirPort på Mac) vises.

2.

Installer et trådløst kort, hvis der ikke findes en. De fleste af dagens bærbare computere har trådløs indbygget kapacitet, men ældre bærbare computere kan ikke. Afhængigt af din computer model kan du installere et PCMCIA-kort på de fleste Windows-bærbare computere, et AirPort-kort på Mac eller et tredjeparts USB-trådløst kort til enten .

4.

Find det ønskede trådløse netværk, og genstart det.

4.

Find det trådløse netværk, du vil have at forbinde til. Chancerne er, at det vil have en 'netværksnøgle', som er et techie-udtryk for et kodeord. Du skal kende adgangskoden for at få adgang til netværket og bruge sine ressourcer, herunder internet, printere og andre computere.

5.

Opret forbindelse til det trådløse netværk. Windows-brugere vil enten bruge vinduet Vis tilgængelige trådløse netværk eller den software, der fulgte med et tredjeparts trådløst kort. Da tredjepartsprogrammer normalt deaktiverer denne funktion i Windows, kan du kun oprette forbindelse til et trådløst netværk med en af ​​disse metoder, ikke begge dele. Mac-brugere skal klikke på 'Pizza Slice' øverst til højre på skærmen og vælge det ønskede netværk i rullemenuen.

6.

Indtast netværksnøglen, når bedt om det. Hvis det giver dig mulighed for det, skal du klikke på boksen, der gør det muligt for din computer at huske adgangskoden, så du ikke behøver at indtaste den næste gang du opretter forbindelse til netværket.

7.

Start en browser og start surfing. Hvis du ikke kan oprette forbindelse, skal du bekræfte, at din computer har sluttet sig til netværket ved at søge efter andre computere eller printere på netværket.

Tips og advarsler

  • Indstil din computer for at få netværket tildelt TCP / IP-nummeret. Ældre Mac-bærbare computere bruger en af ​​to forskellige typer AirPort-kort, så tjek før du køber. Alle netværksnøgler er store og små bogstaver.
  • Hackere kan stjæle personlige data fra din computer, når de er tilsluttet et offentligt trådløst netværk.
  • Hvis du ikke har bemærket, er det en trådløs verden derude. Uanset hvor du går, synes der at være et trådløst netværk, der bare venter på, at brugere som du får forbindelse til at opdatere din Facebook-profil, tjekke din e-mail eller bare chatte med dine venner. At have en bærbar computer med trådløse funktioner hjælper med at forenkle ting, når du er væk fra dit hjem eller kontor, og holder dig fra at bruge offentlige computere på et internet caf u0026 # xE9; eller bibliotek.